Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Πανικός για μία θέση εργασίας στο Ρωσικό Super Market

Τρίπολη | Πανικός για μία θέση εργασίας στο Ρωσικό Super Market

Χαμός έγινε μέσα σε 24 ώρες με τις θέσεις εργασίας στα νέα σούπερ μάρκετ Mere, που ανοίγουν καταστήμα στην Τρίπολη και αναζητούν προσωπικό.

Τα Ρωσικά Σούπερ Μάρκετ που εισβάλλουν στην ελληνική αγορά και διεκδικούν μερίδα από την τζίρο φαίνεται ότι κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη πολλών ελλήνων που θέλησαν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.

Ο καταιγισμός των αιτήσεων αναγκάσε την αλυσίδα να εκδόσει νέα ανακοίνωση αναφέροντας ότι οι θέσεις έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα να μην γίνονται δεκτά άλλα email.

Υπενθυμίζουμε ότι νέο ρωσικό σούπερ μάρκετ Mere ζητούσε προσωπικό για τα καταστήματά του σε Λάρισα και Τρίπολη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η αλυσίδα σημειώνει: «ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν, η MERE δεν δέχεται άλλα email για αιτήσεις εργασίας. Όταν ανοίξουν πρόσθετες θέσεις, θα ανακοινωθεί εδώ. Ευχαριστούμε».

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 05:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να φανταστείς ότι την περίοδο Μάρτη-Μάη δεν σε άφηναν καν να πλησιάσεις, όχι να περάσεις την πόρτα, λες και ήσουν λεπρός. Ανοργανωσιά, πολύ χαμηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ξεπέταμα, αγένεια, κάποιοι πολύ προσβλητικοί,......., δίνεται προτεραιότητα στους εκεί εργαζόμενους και στους συγγενείς τους Το σκέπτεται πολύ κάποιος για να κλείσει ραντεβού, το οποίο ομολογουμένως κλείνεται πολύ γρήγορα, αλλά το αποτέλεσμα σε αποκαρδιώνει. Πληρώνει ο κόσμος εισφορές υπέρ υγείας και όταν χρειαστεί γιατρό πληρώνει από την τσέπη του. Το σύστημα αυτό απέτυχε και πρέπει να αλλάξει σύντομα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...