Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε δύο επιπλέον προσλήψεις ναυαγοσωστών προχωρά η Βόρεια Κυνουρία

Σε δύο επιπλέον προσλήψεις ναυαγοσωστών προχωρά η Βόρεια Κυνουρία

Εγκρίθηκε η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, ειδικότητας Ναυαγοσωστών ΠΕ ή εν ελλείψει ΔΕ για την προστασία και ασφάλεια των λουόμενων στην πολυσύχναστη παραλία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την χρονική περίοδο από 8/8/2013 και για δύο μήνες, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Η απόφαση λήφθηκε με το σκεπτικό ότι «προκειμένου ο Δήμος να ανταποκριθεί πλήρως και αποτελεσματικά στην υποχρέωση ναυαγοσωστικής κάλυψης της ανωτέρω πολυσύχναστης παραλίας, και την υπόλοιπη θερινή περίοδο (Αύγουστος - Σεπτέμβριος) οφείλει να προχωρήσει στην πρόσληψη δύο (2) Ναυαγοσωστών ΠΕ και εν ελλείψει ΔΕ, ώστε να απασχοληθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από 8/8/2013 έως 7/10/2013.

H διαδικασία κρίνεται επιβεβλημένη και μοναδική, διότι μέχρι σήμερα το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει χορηγήσει την απαιτούμενη άδεια για την πρόσληψη ναυαγοσωστών με σύμβαση ΙΔΟΧ τρίμηνης διάρκειας, αν και το σχετικό μας αίτημα έχει υποβληθεί κανονικά και εμπρόθεσμα στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού. Συνεπώς η σύναψη νέων διμήνων συμβάσεων αποτελεί τη μοναδική λύση προκειμένου να ανταποκριθούμε στην ουσιαστική και εξόχως σημαντική

υποχρέωσή μας για παροχή προστασίας προς τους λουόμενους, αλλά και στην τυπική πλευρά του ζητήματος.»

Ανακοινώσεις για τις αιτήσεις θα γίνουν από το Δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...