Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Έρχονται 3 νέες προκηρύξεις για 140 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ | Έρχονται 3 νέες προκηρύξεις για 140 μόνιμες προσλήψεις

Νέες προκηρύξεις έχουν φτάσει στο ΑΣΕΠ όπου και έχουν πάρει τον δρόμο για την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ώστε να δημοσιευτούν. Οι προκηρύξεις αφορούν μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ, στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και στο Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό» του Υπουργείο Υγείας

Σύμφωνα με απόφαση που ήδη έχει εκδοθεί από την Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών για μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ, το ΕΑΓΜΕ και το Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό» του Υπουργείου Υγείας.

Οι προκηρύξεις έχουν ήδη φτάσει στα χέρια του ΑΣΕΠ και έχουν λάβει το πράσινο φως για την έκδοση τους.

Ειδικότερα όσο αφορά την προκήρυξη για την  Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών η ειδικότητα που θα ζητηθεί προς πρόσληψη είναι η ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ενώ το σύνολο του αριθμού των προσλήψεων θα ανέλθει στα 10 άτομα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό» του Υπουργείο Υγείας η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα προβλέπει προσλήψεις ειδικότητας ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ και η προκήρυξη θα προβλέπει 30 προσλήψεις σε κενές οργανικές θέσεις.

Η μεγαλύτερη από τρεις προκηρύξεις θα προβλέπει 100 μόνιμες προσλήψεις στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- ΕΦΚΑ) όπου οι θέσεις τακτικού προσωπικού που θα καλυφθούν θα αφορούν τις ειδικότητες ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (αμιγώς διοικητικός κλάδος). Τι προσωπικό που θα προσβληθεί στον ΕΦΚΑ θα μπει στην μάχη για την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων που λιμνάζουν στα συρτάρια του ΕΦΚΑ.

Οι προκηρύξεις το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλούν προς δημοσίευση από το Εθνικό Τυπογραφείο και το ΦΕΚ που θα εκδοθεί θα προβλέπει τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων αλλά και τις σχετικές μοριοδοτήσεις.

https://www.e-dimosio.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...