Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πρόσληψη δύο δικηγόρων στην Τρίπολη
Την απόφαση για την πρόσληψη δύο δικηγόρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Π.Ε. Αρκαδίας), με πάγια αντιμισθία και με σχέση έμμισθης εντολής, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Οι δύο παρ’ Εφέταις δικηγόροι θα απασχοληθούν στη Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα πριν το Πάσχα.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια έχει ζητήσει έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών για μία ακόμα πρόσληψη δικηγόρου, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.
Σχετικά Άρθρα
- Περιφέρεια Πελοποννήσου | Μισθώνει μηχανήματα με 30.000 € για έργα σε παράπλευρους δρόμους της εθνικής οδού Τρίπολης–Πύργου
- Τρίπολη | Εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος εξελίσσεται σε σύγχρονο και ελκυστικό επενδυτικό προορισμό»
- Delphi Economic Forum | Δημήτρης Πτωχός: «Ψηφιακές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη – Το μοντέλο της Πελοποννήσου»
- Πολίτης ζητά αποζημίωση από την Περιφέρεια για λακκούβες στην Εθνική Οδό Τρίπολης–Καλαμάτας






