Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους στην Αρκαδία

Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους στην Αρκαδία

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων –ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων - ΠΣΕ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος - ΣΕΒΕ, και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης – ΣΕΚ, ανακοινώνει την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Τα πρόγραμμα κατάρτισης έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, με εισηγητές καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.

Το πρόγραμμα κατάρτισης  θα περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως (ήτοι Δευτέρα, Τετάρτη απόγευμα 6 ώρες, Σάββατο 8 ώρες). Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως αμοιβή για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των 5 € μικτά την ώρα. Μετά το πέρας του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν επίσης Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Αίτηση (παραλαμβάνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.arcadianet.gr )

Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Βεβαίωση εργοδότη ή άλλο σχετικό έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι εργάζεται ή επιχειρεί

Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα

Πρόσφατη φωτογραφία

Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μια μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη).  Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με τη συμπλήρωση κατά χρονική προτεραιότητα 2 γκρουπ των 25 ατόμων έκαστο, εντός του Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας (τηλ. 2710227141-2) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνη κα Ε. Τζανετοπούλου).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...