Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιλογή προϊσταμένων σε παιδικούς σταθμούς της Βόρειας Κυνουρίας

Επιλογή προϊσταμένων σε παιδικούς σταθμούς της Βόρειας Κυνουρίας
Προκηρύχθηκε η πλήρωση της θέσης προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» και η πλήρωση των θέσεων προϊσταμένων τμημάτων των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
1.Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν οι υπάλληλοι που ανήκουν στην κατηγορία ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας με βαθμό Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ .
2.Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνω προϋποθέσεις τότε μπορούν να είναι υποψήφιοι με τον αμέσως κατώτερο βαθμό και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε οι ανωτέρω, τότε υπάλληλοι με τον αμέσως μετά από αυτόν κατώτερο βαθμό.
3.Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας, υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της κατά το άρθρο 145 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως έχει αντικατασταθεί με το άρθρο δεύτερο του ν. 4057/2012.
4.Η παρούσα τοιχοκολλάται στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, με σχετικό αποδεικτικό. Η προκήρυξη κοινοποιείται σε κάθε υπάλληλο που πληροί τις προϋποθέσεις για τις θέσεις που προκηρύσσονται
5.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στην οποία θα αναφέρουν την επιθυμία τους να κριθούν ως Προϊστάμενοι για τις θέσεις που προκηρύσσονται με την παρούσα απόφαση - προκήρυξη , η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα που συντάσσεται με ευθύνη τους , το περιεχόμενο του οποίου προκύπτει από τα στοιχεία του προσωπικού τους μητρώου και στο οποίο επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα αντίστοιχων αποδεικτικών στοιχείων (βεβαιώσεις , αποφάσεις, πιστοποιητικά ,έγγραφα κτλ) όπως ισχύουν έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Τυχόν πρόσθετα στοιχεία μπορεί να κατατεθούν από τους υποψηφίους έως την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποψηφιοτήτων.
6.Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων που αρχίζει στις 16/02/2015. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...