Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανησυχούν οι συμβασιούχοι στο Δήμο Τρίπολης – Ζητούν παράταση για να μην χάσουν τις δουλειές τους

Ανησυχούν οι συμβασιούχοι στο Δήμο Τρίπολης – Ζητούν παράταση για να μην χάσουν τις δουλειές τους
Μετά και το Κατεπείγον Αίτημα των συμβασιούχων πεντάμηνης εργασίας στο Δήμο Τρίπολης, συνοδευόμενο από τις υπογραφές τω απασχολούμενων, για την διεκδίκηση παραμονής στις θέσεις εργασίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα:
1. Την παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας των συμβασιούχων, προκειμένου να μην υπάρξει δυσλειτουργία στα τμήματα του Δήμου.
2. Τη χορήγηση αδειών (κανονική, αναρρωτική, γονική) όπως αυτές ορίζονται από την εργατική νομοθεσία και βάσει του εγγράφου που εστάλη σε ΚΕΔΕ και ΟΑΕΔ από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με αριθμό πρωτοκόλλου 2575/10-9-2015, το οποίο τονίζει την υποχρέωση των φορέων, να συμμορφώνονται στις θεμελιώδεις αρχές της εργατικής νομοθεσίας και της προστασίας των εργαζομένων.
3. Την αναγνώριση προϋπηρεσίας, οικογενειακής κατάστασης και άμεση καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους που το δικαιούνται.
4. Την τοποθέτηση των εργαζομένων σε ανάλογα τμήματα βάσει της σύμβασης που έχουν υπογράψει, μετά από αξιολόγηση και κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...