Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - Έξι προσλήψεις προγραμματίζουν στη Μεγαλόπολη

Εργασία - Έξι προσλήψεις προγραμματίζουν στη Μεγαλόπολη
Ο Δήμος Μεγαλόπολης προγραμματίζει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τρίμηνης απασχόλησης στο Δήμο Μεγαλόπολης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου.


Συγκεκριμένα προγραμματίζει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ΥΕ Δασοφυλάκων, για το διάστημα 01/07/2016 έως 30/09/2016, για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών προστασίας των δασικών εκτάσεων της περιοχής του Δήμου από τον κίνδυνο πυρκαγιών λόγω υψηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών της θερινής περιόδου.

Η πρόσληψη του προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας τριών μηνών για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων πρόσκαιρων εκτάκτων κατεπειγουσών αναγκών κρίνεται απαραίτητη κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών με σκοπό την πυροπροστασία των δασικών εκτάσεων της περιοχής, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και της υγείας των κατοίκων και την εν γένει προστασία του φυσικού μας πλούτου και του ζωικού μας κεφαλαίου.

Σημειωτέον ότι, οι πρόσκαιρες και εποχικές αυτές ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στο Δήμο και δεν απαιτείται για την αντιμετώπισή τους και δεν εξυπηρετεί η διάρκεια σύναψης σύμβασης προσωπικού μεγαλύτερης των τριών μηνών, αλλά ούτε κρίνεται σκόπιμο λόγω της φύσης και του εποχικού τους χαρακτήρα να γίνει πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο για την κάλυψη των αναγκών αυτών.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα διενεργείται, κατ’ εξαίρεση των διατάξεων του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, με απόφαση του Δημάρχου (του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου), για την αντιμετώπιση εκτάκτων κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών σύμφωνα με την παρούσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πίνακας των ατόμων που θα προσληφθούν θα συνταχθεί και θα αποσταλεί στο ΑΣΕΠ μέχρι της 31 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...