Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - Νέα θέση στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Βόρειας Κυνουρίας

Εργασία - Νέα θέση στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Βόρειας Κυνουρίας
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου, ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγός, για την κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Άστρος, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5-12 ετών με ελαφρά κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα», συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-7-2017. 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση την οποία μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία της επιχείρησης και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ. 22001, Άστρος, υπόψη κας Κούβαλη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2755023821). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από 23/11/2016 ημέρα Τετάρτη μέχρι και την 2/12/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ..
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα και απαραίτητα δικαιολογητικά, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 

Συνημμένα αρχεία:
PDF icon oggnoeeh-is0.pdf

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...