Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο: Πολλά παράπονα για τη μοριοδότηση των θέσεων – «Θα ελεγχτούν τα πάντα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Νοσοκομείο: Πολλά παράπονα για τη μοριοδότηση των θέσεων – «Θα ελεγχτούν τα πάντα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Οι πίνακες κατάταξης για τις θέσεις καθαριότητας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ανακοινώθηκαν ήδη και μπορείτε να δείτε σχετικά, ΕΔΩ: goo.gl/BxmFle.
Για το θέμα αυτό, υπάρχουν πολλοί που νιώθουν αδικημένοι και για το θέμα αυτό έγραψε σχετικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, στην προσωπική του σελίδα: «Χτες ανακοινώθηκε η κατάσταση της μοριοδότησης των ενδιαφερομένων για τη πρόσληψη καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!
Υπάρχουν πολλοί που αισθάνονται αδικημένοι!
Θέλω να τους διαβεβαιώσω όλους, επιτυχόντες και αποτυχόντες, ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσο, η μοριοδότηση των ενδιαφερομένων έγινε με το πιο αντικειμενικό, αμερόληπτο, αδιάβλητο και δίκαιο τρόπο!
Τη Δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτού και τη Τρίτη θα δώσουμε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου!
Μας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη και η διαφάνεια στις προσλήψεις, γιατί θέλουμε να πιστεύουμε και το πιστεύουμε, ότι είμαστε διαφορετικοί από τους προηγούμενους και ότι τη γνωστή πρακτική τους, ο κολλητός του κολλητού θα ευνοείται, θέλουμε να τη πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων.!»

11 σχόλια

  • Αααααααα
    Αααααααα Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι υπάλληλος στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ως τραπεζοκομος.εγω κ οι αλλες 8 συνάδελφοι θα μείνουμε στο δρομο!η μοριοδότηση για εμας ηταν 8 μορια!το αποτελεσπα ηταν να μπουν όλοι οι πολύτεκνοι!σας ευχαριστουμε πολυ αποδυχτηκατε χειροτεροι απο τους εργολαβους!

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    έχει δίκιο ο "περίεργος". Ο κάθε υπάλληλος κάνει κατά τα κέφια του και την ευφυϊα του ερμηνείες νόμων και καθορίζει επαγγελματικές ζωές..και συνέπεια ουδεμία φυσικά

  • Καρανικας
    Καρανικας Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε στη Β.Κορέα τέτοιος ολοκληρωρισμός και κομματικοποίηση της δημόσιας ζωής. Το κόμμα και ο τοπικός κομισάριος να παρακάμπτουν τις θεσμικές αρχές και να παρεμβαίνουν σε όργανα του κράτους..

  • περίεργος
    περίεργος Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κάνει και εναν ελεγχο.αφου μπορει,και στην μοριοδότηση των υποψηφίων για αναπληρωτές ειδικής αγωγής 2016-2017

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!!!!!!!!, να βγει πρόεδρος κομματικής οργάνωσης κυβερνώντος κόμματος και να διαβεβαιώνει ότι η κομματική οργάνωση θα ελέγξει την ορθότητα της μοριοδότησης των υποψηφίων σε διαγωνισμό του δημοσίου.
    Ψηφίστηκε κάποιος νόμος, που αγνοούμε, και του δίνει αυτό το δικαίωμα? Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η κατάργηση των επιτροπών των φορέων του Δημοσίου στους διαγωνισμούς και η διαδικασία όλων των διαγωνισμών να γίνεται από τον ΑΣΕΠ και όχι "υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ". Μόνο έτσι θα αποτραπούν οι παρεμβάσεις κάθε τύπου που γίνονται σε αυτές τις επιτροπές. Πόσοι και πόσοι δεν εργάζονται σήμερα στο δημόσιο, οι οποίοι προσλήφθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο και δεν βρέθηκε κάποιος υποψήφιος να κάνει ένσταση σε κάποια μη αντικειμενική μοριοδότηση.

  • Κ
    Κ Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πατερουλη, όσοι έχουν αδικηθεί πρέπει να δικαιωθούν. Επίσης αποδέχτηκαν όταν υπέβαλαν αίτηση ότι αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ. Μήπως έχεις την καλοσύνη να εξηγήσεις πως εμπλέκονται οι νομαρχιακες του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως έχεις την ευθιξία να ζητήσεις συγγνώμη που μας φωρτοσες μια κυβέρνηση που δεν στηρίζει το ΑΣΕΠ αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει κομματικό στρατό; όπως είπε και ο υπουργός σας "α παενε ρε"

  • Τάσος Παπαζαχαρίας
    Τάσος Παπαζαχαρίας Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια τυο καταλαβαίνω ότι αυτά τα πράγματα σας φαίνονται παράξενα! Είχατε μάθει να βολεύουν τους κολλητούς τους οι βουλευτές σας και εσείς δεν τολμούσατε να πείτε ούτε το όνομά σας! Τι να κάνουμε όμως αφού είμαστε διαφορετικοί????

  • τακης
    τακης Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα ο Τάσος φυσικά!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΟΤΡΟΦΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΕΙΔΕΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ;;;;

  • ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
    ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΣΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΛΕΝΓΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΕΧΤΕ ΕΣΕΙΣ Μ@@@@@Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΥΦΗΣΕΤΕ

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    k. Τάσο ποιος θα κάνει τον έλεγχο ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...