Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Νέος διαγωνισμός με δύο νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία

ΑΣΕΠ | Νέος διαγωνισμός με δύο νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία

Εκδόθηκε η 1ΕΓ/2017 Προκήρυξη της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ 36/25-10-2017, Τεύχος ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) θέσεωντακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσηςκλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4369/2016 (ΦΕΚ 33/Α/27-2-2016).

Επισημαίνεται ότιδικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017 έχουν μόνο όσοι έλαβαν, στο Γραπτό Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης για τους ανωτέρω κλάδους της Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005, υπό τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017.

Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί, τόσο στους αρχικούς, όσο και στους αναμορφωμένους πίνακες διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης (ΦΕΚ 3/10-5-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, όπως διορθώθηκε με το ΦΕΚ 4/19-5-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), λαμβανομένων υπόψη και των αναπληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν δύνανται να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα Προκήρυξη.

Το ΦΕΚ της Προκήρυξης έχει καταχωριστεί στους ιστότοπους του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π. (www.minadmin.gov.gr και www.asep.gr αντίστοιχα) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Για τη συμμετοχή τους στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Έντυπο ΑΣΕΠ ΕΠ.Γ.98.3) του Παραρτήματος Α΄ της εν λόγω Προκήρυξης, την οποία δύναται να αναζητήσουν και από τους ιστότοπους του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την 14η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την
Προκήρυξη: 1ΕΓ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα
Τ.Κ. 115.10

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων, στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχει αναρτηθεί ο Αλφαβητικός Πίνακας Επιτυχόντων Υποψηφίων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών του Γραπτού Διαγωνισμού  του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), τον οποίο και θα πρέπει να συμβουλευθούν για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, ως προς τα στοιχεία κατάταξής τους στον εν λόγω Γραπτό Διαγωνισμό (Ενότητα Β. Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης).

ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

  • ΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΔΥΕΕ ΣΤΟ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1 ΘΕΣΗ
  • ΤΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΗ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ - ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1 ΘΕΣΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...