Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μιλάς ξένες γλώσσες; Διεκδίκησε μια θέση σε διεθνή όμιλο τηλεφωνικών κέντρων!

Μιλάς ξένες γλώσσες; Διεκδίκησε μια θέση σε διεθνή όμιλο τηλεφωνικών κέντρων!

Nέες θέσεις εργασίας! Το Work in Greece είναι πάντα σε αναζήτηση ατόμων κάθε ηλικίας που μιλούν ξένες γλώσσες!! Σε συνεργασία με διεθνή όμιλο τηλεφωνικών κέντρων για θέσεις γραφείου (υποδοχή κλήσεων πελατών εξωτερικού) Άμεση πρόσληψη & πολύ καλές αποδοχές!

Αυτή τη στιγμή αναζητούν άτομα που μιλούν: Τσέχικα, τούρκικα,γερμανικά, αγγλικά, φινλανδικα, σουηδικα, νορβηγικα, ισπανικά, δανεζικα, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, ολλανδικά.

Κάντε tag στο επίσημο

Facebook Work in Greece σε φίλους που ψάχνουν εργασία!! Όσοι ενδιαφέρεστε σχολιάστε με τη γλώσσα που γνωρίζετε και σύντομα θα σας στείλουν ενημερωτικό μήνυμα!! 

Επίσης μπορείτε να στείλετε απευθείας βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τιτλο τη γλώσσα που γνωρίζετε!!

Το Καλημέρα Αρκαδία ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το Work in Greece! Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε τόσο στην Αρκαδία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα; Όλες οι νέες θέσεις είναι εδώ και θα μπορείτε να τις αναζητάτε από την κατηγορία Θέσεις εργασίας!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...