Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία | Προγραμματίζονται προσλήψεις γυμναστών

Βόρεια Κυνουρία | Προγραμματίζονται προσλήψεις γυμναστών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας ενέκρινε τον προγραµµατισµό πρόσληψης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, συνολικού αριθµού δύο (2) ατόµων για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραµµάτων Άθληση για Όλους περιόδου 2018 – 2019, µε ειδικότητες κατά προτίµηση κλασικού αθλητισµού και τένις.
Το σύνολο (100%) της δαπάνης για τη µισθοδοσία τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιµο που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούµενοι κάτοικοι και δηµότες µε τη µορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών ή µέσω της Γ.Γ.Α έως το ποσό του αντίστοιχου προβλεπόµενου ΚΑΕ (άρθρο 29 του ν. 4151/29-04-2013).
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων των ∆ηµοτικών Συµβούλων κ.κ. Καµπύλη Άγγελου και Αδάµη Παναγιώτη.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Καµπύλης Άγγελος: Για να κάνεις πρόγραµµα µαζικού αθλητισµού πρέπει να έχεις και τις αντίστοιχες υποδοµές και δυστυχώς στην περιοχή µας λείπουν και τα γήπεδα τένις και ο στίβος. Γιατί βάζετε ειδικότητα κλασικού αθλητισµού και τένις, που δεν έχουµε γήπεδα; Που θα διδάσκεται; Αυτό κατά την ταπεινή µου γνώµη πρέπει να διαγραφεί. Συµφωνώ µε τα υπόλοιπα, αλλά από τη στιγµή που δεν έχεις γήπεδο τένις και στίβο, πως θα κανείς κλασικό αθλητισµό; Να φύγει αυτό.
Χονδρολέος Ιωάννης: Στον προγραµµατισµό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις υπάρχει και το γήπεδο τένις.
Καµπύλης Άγγελος: Όταν θα γίνει να το συζητήσουµε.
Χονδρολέος Ιωάννης: Θα το δείτε σύντοµα.
Κολλαρετάκης Αριστείδης: Κλασικός αθλητισµός είναι και ο µαραθώνιος, οι ρίψεις, τα άλµατα κτλ.
Αδάµης Παναγιώτης: Το στάδιο για τον κλασικό αθλητισµό πως θα το βολέψοµε; ∆εν βουλεύεται. Εγώ λέω ναι, να τους προσλάβουµε µε σταθερή και µόνιµη εργασία, αλλά δεν το θέλετε αυτό. Τους θέλετε οµήρους και σε αυτό διαφωνώ. Αυτοί που είναι µόνιµοι και παίρνουν τον µισθό κάθε µήνα, µπορεί να γελάνε, αλλά ας δουν και λίγο πιο πέρα. Να τους προσλάβετε µε σταθερή και µόνιµη εργασία, χωρίς να τους απολύσετε µετά.
Καµπύλης Άγγελος: Συµφωνώ, να γίνει το πρόγραµµα, αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια εξειδίκευση, γιατί δεν έχουµε τις υποδοµές για τον κλασικό αθλητισµό και για το τένις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...