Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κτηματολόγιο - Αρκαδία | Πότε ξεκινούν αιτήσεις για θέσεις εργασίας!

Κτηματολόγιο - Αρκαδία | Πότε ξεκινούν αιτήσεις για θέσεις εργασίας!

© www.kalimera-arkadia.gr

Το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» θα προχωρήσει στην πρόσληψΑη, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόµων για την υποστήριξη των ∆/νσεων ∆ασών των Αποκεντρωµένων ∆ιοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συµπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας.

Οι τρεις θέσεις αφορούν την Αρκαδία και θα είναι για διάρκεια 8 μηνών.

Πρόκειται για …

ΠΕ – Γεωτεχνικών (∆ασολόγοι) 2 θέσεις

ΤΕ – ∆ασοπόνοι 1 θέση

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σελίδα 15 από 19 Ελληνικό Κτηµατολόγιο/∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου ∆υναµικού Μεσογείων 288, Τ.Κ. 15562 Χολαργός, υπόψη κας Α. ∆ιονυσοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 65 05 646, 210 65 05 766).

Η ημερομηνία έναρξης παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής για το διαγωνισμό υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, που διενεργείται από το  ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», αναμένεται να είναι μετά τις 07/10/2018. Παρακαλούμε όσοι από τους υποψηφίους συμμετέχοντες έχουν αποστείλει τις αιτήσεις τους, οι οποίες εμπεριέχουν δικαιολογητικά με χρονικές προθεσμίες όπως π.χ. βεβαίωση ανεργίας κλπ, να αποστείλουν  εκ νέου μόνο τα δικαιολογητικά επικαιροποιημένα  προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην κατάταξή τους.
Σημειώνεται  ότι η ημερομηνία έναρξης και λήξης του διαγωνισμού θα δηλωθεί με νέα ανακοίνωση.    

Δείτε την σχετική ανακοίνωση. ​

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...