Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πυροσβεστική | Οι 42 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία - Που και πότε να κάνετε αίτηση!

Πυροσβεστική | Οι 42 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία - Που και πότε να κάνετε αίτηση!

Σε διαγωνισμό για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών προχωρά το Πυροσβεστικό Σώμα. Στην Αρκαδία οι θέσεις είναι συνολικά 42!

Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Οι υποψήφιοι από όλη τη Χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην προκήρυξη, κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Τετάρτη 08-05-2019 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 15-05-2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00΄ μέχρι 15:00΄ στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.
  2. Η αίτηση συμπληρώνεται σε ειδικό έντυπο, που χορηγείται από την Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών.
  3. Η αίτηση υποβάλλεται αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο στον καθοριζόμενο, από την παρούσα, τόπο και χρόνο, φέρει την υπογραφή του, είναι καθαρογραμμένη χωρίς διορθώσεις - σβησίματα. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
  4. Αιτήσεις που θα υποβληθούν ταχυδρομικά ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ο αριθμός των προσλαμβανόμενων καλύπτεται ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες από τις ακόλουθες κατηγορίες:

α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄ – Ειδικότητα εργάτη πυρόσβεσης - διάσωσης. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής επικουρούν τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους στα καθήκοντά τους και ιδίως στην αντιμετώπιση συμβάντων, πρόληψη - καταστολή πυρκαγιών, στις διασώσεις, στην επάνδρωση Πεζοπόρων και Αερομεταφερόμενων Τμημάτων και στη στελέχωση πυροφυλακίων.

β. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ – Ειδικότητα οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής πρέπει να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ΄ κατηγορίας. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής εκτελούν ανάλογα καθήκοντα με αυτά των οδηγών πυροσβεστικών οχημάτων και όταν απαιτείται, επικουρούν και στα λοιπά πυροσβεστικά καθήκοντα της κατηγορίας Α΄. Οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με ειδικότητα οδηγού πυροσβεστικού οχήματος, ασκούν τα καθήκοντα τους, μόνο, εφόσον κατέχουν υπηρεσιακή άδεια ικανότητας οδηγού πυροσβεστικού οχήματος.

Η διαδικασία αρχικής έκδοσης, επέκτασης και επανέκδοσης υπηρεσιακής Άδειας Ικανότητας Οδηγού – Χειριστή Υπηρεσιακών Οχημάτων – Μηχανημάτων (Υ.Ο.Μ.), η εκπαίδευση και αξιολόγηση των υποψήφιων οδηγών – χειριστών και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα ρυθμίζεται από τις διατάξεις της ανωτέρω (1.5) σχετικής.

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

  1. Π.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΑΒΑΚΗ & ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2713602510
  2. Π.Υ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΗΛΙΑ ΠΡΕΚΕΤΕ 10 2791022030

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

  • Π.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4 θέσεις (Δύο θέσεις στην Α’ Κατηγορία και δύο θέσεις στη Β’ Κατηγορία)
  • Π.Κ. ΑΣΤΡΟΥΣ 2 θέσεις (Μία θέση στην Α’ Κατηγορία και μία θέση στη Β’ Κατηγορία)
  • Π.Κ. ΒΥΤΙΝΑΣ 6 θέσεις (Τρεις θέσεις στην Α’ Κατηγορία και τρεις θέσεις στη Β’ Κατηγορία)
  • Π.Κ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 6 θέσεις (Τρεις θέσεις στην Α’ Κατηγορία και τρεις θέσεις στη Β’ Κατηγορία)
  • ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ Π.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14 θέσεις (Επτά θέσεις στην Α’ Κατηγορία και επτά θέσεις στη Β’ Κατηγορία)
  • Π.Υ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 6 θέσεις (Τρεις θέσεις στην Α’ Κατηγορία και τρεις θέσεις στη Β’ Κατηγορία)
  • Π.Κ. ΤΡΟΠΑΙΩΝ 4 θέσεις (Δύο θέσεις στην Α’ Κατηγορία και δύο θέσεις στη Β’ Κατηγορία)

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...