Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδέσποτα | "Άριστη η συνεργασία με τον Φιλοζωικό" λέει ο Αντιδήμαρχος Λαγός - Λύση με σεβασμό στη νομοθεσία προωθεί η δημοτική αρχή (vd)

Αδέσποτα | "Άριστη η συνεργασία με τον Φιλοζωικό" λέει ο Αντιδήμαρχος Λαγός - Λύση με σεβασμό στη νομοθεσία προωθεί η δημοτική αρχή (vd)

Για τις εξελίξεις σχετικά με τα αδέσποτα μίλησε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Λαγός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο κ. Λαγός τόνισε ότι έχει λάβει την εντολή για να «τρέξει» το θέμα και ήδη σήμερα κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής. Το Αστυνομικό Τμήμα, ο Φιλοζωικός και κτηνίατροι.

Μετά τη σύσκεψη αυτή, θα αποφασίσει ο Δήμαρχος για τη σύσταση της 5μελούς Επιτροπής που προβλέπεται από το Νόμο για τη διαχείριση των αδέσποτων.

Για τη συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με το Φιλοζωικό Σύλλογο, ο κ. Λαγός είπε ότι η συνεργασία είναι άριστη, προς το παρόν.

Για τις επιθέσεις από αδέσποτα, ο Αντιδήμαρχος είπε ότι μέχρι τις 31/12/0291 που υπάρχει ενεργή σύμβαση, ο Δήμος θα συνεργαστεί με τον σημερινό υπεύθυνο διαχείρισης απορριμμάτων και στην πορεία φυσικά θα λειτουργήσει το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και θα ολοκληρώσει η σημερινή.

© www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Βασίλης
    Βασίλης Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά να δούμε πρώτα έργα γιατί από λόγια χορτάσαμε από όλους...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δήμαρχε και αντιδήμαρχε ,αν λύσετε το πρόβλημα των αδέσποτων ,φυσικά με γνώμονα την ευζωία τους και διαχειριστείτε με σοβαρότητα τα σκουπίδια θα σας ψηφίζουμε με χέρια και με πόδια!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...