Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημο | Ματαιώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τρίπολης - Το μήνυμα του Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη

Επίσημο | Ματαιώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τρίπολης - Το μήνυμα του Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη

Την επίσημη απόφαση της ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, μετά και τη δημοσιοποίηση της επίσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

"Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίσθηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε ματαίωση των εκδηλώσεων που έχουν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη (Παρασκευή έως και Καθαρά Δευτέρα).

Εν προκειμένω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν με κέφι εδώ και ένα μήνα και είχαν προετοιμάσει σπουδαίες εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά μας.

Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάνω από τρεις χιλιάδες καρναβαλιστές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο καρναβάλι της Τρίπολης και των χωριών μας και ήταν έτοιμοι, μικροί και μεγάλοι να φορέσουν τα γιορτινά τους.

Η τεράστια αυτή συμμετοχή δικαίωσε την απόφασή μας να επαναφέρουμε το καρναβάλι στο Δήμο μας και να το καθιερώσουμε ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του Δήμου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, είναι προετοιμασμένες να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Κώστας Τζιούμης"

3 σχόλια

  • Α
    Α Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σχολεία για ποιο λόγο δεν τα κλείνει που είναι ποιο επικίνδυνα για τα παιδιά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Επικοινωνια και μονο επικοινωνια .Ειναι το μονο πραγμα που ενδιαφερει αυτη την δημοτικη αρχη ακομα και σε δυσκολες ωρες γιατην ελλαδα και τους Ελληνες.Τρεις χιλιαδες καρναβαλιστες και αλλες μπαρουφες που δεν ενδιαφερουν τον κοσμο αλλα ενδιαφερουν τον Κ Τζιουμη και τον συνεργατη του.Λυπαμαι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    μαλλον σας εσωσε η αποφαση του υπουργου αναφτε του κανα κερι. κοινο μυστικο οτι το φιασκο ηταν μεγαλο. ουτε την πολη να στολισετε δεν ησαστε ικανοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...