Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμία απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ για Ζαχαριά και Δήμο Τρίπολης – Πως θα επιλεγεί ο υποψήφιος Δήμαρχος

Καμία απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ για Ζαχαριά και Δήμο Τρίπολης – Πως θα επιλεγεί ο υποψήφιος Δήμαρχος

 

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο «ανοίγει» η συζήτηση για το πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Τρίπολης, τον μεγαλύτερο Δήμο της Αρκαδίας και Πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πολύ έντονη συζήτηση γίνεται για το όνομα του γιατρού Κώστα Ζαχαριά, ο οποίος είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία.

Πολλοί εκτιμούν ότι ο Ζαχαριάς είναι το ισχυρό χαρτί του κόμματος και ότι μόνο αυτός θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Δεδομένο είναι πάντως ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει, προς το παρόν, καμία απόφαση.

Ο γραμματέας του κόμματος στην Αρκαδία, Γιάννης Κουνέλης εξήγησε στο kalimera-arkadia.grότι απόφαση δεν έχει ληφθεί και ότι αυτό θα γίνει σε επίπεδο παράταξης. Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ότι η τελική απόφαση δεν θα παρθεί στο κόμμα, αλλά στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης την οποία στήριξε στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη.

Ο λόγος για την παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» που δημιουργήθηκε στις προηγούμενες εκλογές και στηρίχθηκε σε πρόσωπα από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των Οικολόγων. Αρχικά, επικεφαλής ήταν ο Βασίλης Γιόκαρης και μετά τη σκυτάλη πήρε ο Τάσος Παπαζαχαρίας, που εξακολουθεί να ηγείται.

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης από το 2011.

Η παράταξη αυτή λοιπόν θα συγκληθεί, θα κατατεθούν υποψηφιότητες για την αρχηγία και μέσα από εσωτερικές διαδικασίες, θα προκύψει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, ο οποίος θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ (ίσως και από άλλες δυνάμεις).

Αν το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Κώστας Ζαχαριάς, η Αντωνία Γιαννούλη, ο Τάσος Παπαζαχαρίας ή όποιος άλλος, είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, αυτή τη στιγμή.

Για την περίπτωση Ζαχαριά πάντως είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει πρώτα ο ίδιος αν πράγματι επιθυμεί την εμπλοκή του στα δημοτικά πράγματα της Τρίπολης…

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...