Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: "Τρία χρόνια στη διοίκηση του Δήμου η παράταξη Τζιούμη και είναι ακόμα ανίκανη να προγραμματίσει εμπρόθεσμα τις εκδηλώσεις της Άλωσης"

Σμυρνιώτης: "Τρία χρόνια στη διοίκηση του Δήμου η παράταξη Τζιούμη και είναι ακόμα ανίκανη να προγραμματίσει εμπρόθεσμα τις εκδηλώσεις της Άλωσης"

«Άλωση της Τριπολιτσάς 2022». Το τυπικό του πράγματος…

Τρία χρόνια στην διοίκηση του Δήμου η παράταξη Τζιούμη και είναι ακόμα ανίκανη να προγραμματίσει εμπρόθεσμα ακόμα και τις εκδηλώσεις της Άλωσης Τριπολιτσάς και για πρώτη φορά να τηρήσει χωρίς παρεκκλίσεις τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαδικασίες.

Αφού λοιπόν κατά την κ. Καρούντζου «…πολλές από τις εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί από τον Μάρτιο» ήταν τόσο δύσκολο να έλθουν ως τακτικά θέματα στα όργανα του Δήμου;

Έπρεπε να καλέσετε χθες εκτάκτως και δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο για να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του Δήμου ώστε να εξασφαλιστεί επιπλέον πίστωση 36.000 € - πέραν των 86.000 € που κατανείματε χθες στην Οικονομική Επιτροπή κατά την συζήτηση θέματος που ήλθε ως κατεπείγον εκτός Ημερήσιας Διάταξης - για την εκδήλωση «Η Επόμενη Μέρα» που διαφημίζεται τουλάχιστον από την Δευτέρα στα ΜΜ, αλλά και σήμερα πάλι εκτάκτως την Οικονομική Επιτροπή για να αποφασίσει για την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης;

Εκτός και αν κ. Καρούντζου οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά τον κ. Τζιούμη που έχει την ευθύνη της Αντιδημαρχίας Οικονομικών.

Όσο για τις αναφορές σας κ. Καρούντζου περί «…τύπου και ουσίας» θα έπρεπε να γνωρίζετε και από την πολυετή υπηρεσιακή σας διαδρομή στο Ελληνικό Δημόσιο ότι οι τύποι υπάρχουν για να παρέχουν στοιχειώδη προστασία στους πολίτες από τις πράξεις των διοικούντων

Τέλος, όσον αφορά τους υπαινιγμούς  «… με το τι γινόταν επί ημερών σας (μου), γιατί υπάρχει αρχείο» καλό είναι να δημοσιοποιήσετε τόσο το δικό μου αρχείο – τότε που τα πάντα αποφασίζονταν σε δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν κρυβόμασταν πίσω από έκτακτα δια περιφοράς δημοτικά συμβούλια και εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα της οικονομικής επιτροπής – αλλά να δημοσιοποιήσετε επιτέλους και το αρχείο των δικών σας έργων και ημερών αφού εδώ και τρία χρόνια εσείς διοικείτε τον Δήμο ώστε οι πολίτες να μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Τρίπολη 15.09.2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

πρ. Δήμαρχος Τρίπολης.

22 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    16:30 - 18:30 το διευρυμένο ωράριο των παπ(ρ)αγαλακίων. Στενοχώριες στην παρά-ταξη Τζιούμη και άρχισαν οι υπερωρίες στο πληκτρολόγιο!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσες απευθείας αναθέσεις 70.000 ευρώ έχετε δώσει κύριε Τζιούμη?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 07:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης φίλε δεν είναι Διοίκηση σήμερα , όταν ήταν κρινόταν και μάλιστα αυστηρά, τώρα λοιπόν Διοίκηση είναι ο Τζιούμης και αυτόν κρίνουμε για την διοίκησή του ,όσο αφορά τις απευθείας αναθέσεις που έχει δώσει ο Τζιούμης δεν θα έχει προηγούμενο. Είναι θέμα χρόνου άλλωστε ο Τσιαμούλος του το έχει πει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    65% λέει ο τζιουμης ! Εγώ λέω να σοβαρευτούμε λίγο σε αυτή την πόλη ! Μάλλον στα μαθηματικά δεν είσαι καλός ! Εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη … θα πάρει όσο πήρε την πρώτη Κυριακή στις προηγούμενες συν10 έτσι 5 για την ελενη 3 για τον αλεξ 2 για το Γιώργο και 1 για το Δημητράκη ! Αντε θα βάλω και 1 μονάδα για τον παρά το δήμαρχο ! Χαχχαχαχαχαδ βάζω άλλο δ βγαίνει μάνα μου! Κ αυτό γιατί έχει αρχίσει κ μιλάει σ κάνα άνθρωπο τώρα τελευταία !σημειωστε το κάπου αυτό !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αύριο που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Γιάγκος μαζί με Νικόλα και Καραφλομπεκατσους θα δαγκώσετε το Κ@βλι σας εκεί στην Λαγοπάτη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην υγειά των κορόιδων λέει ο Σμυρνιώτης. Παίρνει τα 2000 ευρώ το μήνα από τον ΦΟΔΣΑ έχει βολέψει και τον κολλητό του εκεί και παίρνει κι αυτός τον μισθό του ,σου λέει , θα ξανακατέβω , θα χάσω αλλά θα πάρω πάλι τη θεσούλα μου. Καθίστε εσείς κορόιδα και υποστηρίξτε τον.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    14.39 Μη μιλάς για απευθείας ανάθεσης γιατί θα θυμηθούμε που είχαμε βγει στον ALPHA για τις αναθέσεις του Σμυρνιώτη.
    Όσο για τα έργα, άστο αγόρι μου τόσα έργα που γίνονται αυτή την 3 ετία στην Τρίπολη και στα χωριά μας δεν έχουν γίνει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια, γι’ αυτό και παίρνει 65 % ο Τζιούμης στις δημοσκοπήσεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    13.16 Τι είπες ρε τεράστιε τώρα; Μας τρέλανες δηλαδή οι καλλιτέχνες περιμένουν να περάσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο μια βδομάδα πριν την εκδήλωση και μετά κλείνουνε τη δουλειά;
    έτσι γινόταν παλιά επί Σμυρνιώτη;
    καλά ότι είσαι τόσο νούμερο το καταλαβαίνω αλλά μη γράφεις τέτοιες αηδίες και το διατυμπανίζεις κιόλας κιόλας !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πανίβλακα δεν υπάρχει αντιδήμαρχος οικονομικών δεν είναι υποχρεωτικό.
    Τώρα μας πείσατε ότι το κράτησε ο Τζιούμης για να ξεχρεώσει τα χρέη του στην τράπεζα, ενώ οι προηγούμενοι δήμαρχοι που δεν είχαν χρέη είχαν ορίσει άλλο αντιδήμαρχο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού τα έχει κάνει μαντάρα δεν καταλαβαίνω γιατί την κρατάει στην θέση της ο Τζιούμης τρία συνεχόμενα χρόνια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκου αντιδήμαρχος Οικονομικών ο Τζιούμης .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    12:39 Εσείς ποιος είστε κυριέ μου που απαντάτε για λογαριασμό του Σμυρνιώτη; Ο γραμματέας του; Μήπως γνωριζόμαστε και σας έχω δώσει το δικαίωμα να μου απευθύνεστε και μάλιστα στον ενικό; Για κάντε μου τη χάρη λοιπόν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ξέρουν όλοι αυτοί πως θα πάρουν την δουλειά αφου δεν έχει περάσει οικονομική επιτροπή …. Πονηρούλης ο αντιδήμαρχος οικονομικών - δήμαρχος .
    Τελικά αλλα τρία χαμένα χρόνια …. Παράταση στην παράταση για τα έργα που δεν ολοκληρώνονται , παντού λακούβες , για τα αδέσποτα καμία λύση , κολυμβητήριο δε πρόβλεπε να ανοίξει ούτε σε αλλα τρία χρόνια , πρωταθλητές στις απευθείας αναθέσεις , οσο για τα πολιτιστικά της Έλεν άστο καλλίτερα αυτη ειναι μια κατηγορία μόνη της . Πλήρης απαξίωση .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΕΛΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών είναι και πονηρούλης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον τα πράγματα είναι κανονισμένα με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Δεν μπορεί να γνωρίζει η εταιρία που θα κάνει την εκδήλωση ότι έχει πάρει την δουλειά Πριν περάσει από Δ.Σ η οικονομική επιτροπή εκτός και εάν είναι《Όλα. κανονισμένα》.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    11:38 Καταλαβαίνω ότι κουράζεσαι να σκεφτείς τι θα απαντήσεις τύποις και ουσία. Αλλά δεν πειράζει. Σε λίγο θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου να ξεκουράζεσαι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τζιούμης που ανέλαβε την αντιδημαρχία Οικονομικών την ανέλαβε γιατί δεν ήθελε κάποιος άλλος από τους συμβούλους του η γιατί δεν ήθελε ο Τζιούμης να βάλει κάποιον από τους συμβούλους. Θυμίζω 1)ότι ο κύριος Τζιούμης δεν είναι οικονομολόγος και 2)ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών ήταν λογιστής και είχε σχέση με τα οικονομικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σας καλά κάνετε και τα βγάζετε για να γνωρίζουμε και εμείς οι πολίτες τα του δήμου και τον τρόπο διοίκησης που ασκείται από τους διοικούντες και προσωπικά από τον κύριο Τζιούμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ο Τζιούμης είναι και αντιδήμαρχος Οικονομικών? Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ στα χρονικά του δήμου ο Δήμαρχος να έχει και κάποια αντιδημαρχία και πολύ περισσότερο τα οικονομικά του δήμου.Περίαργα πράγματα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παρακεντές πόνεσε και άρχισε τις βλακείες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος ρε συ. Κούρασες και κατάντησες πιο γραφικός κι από την παραλία του Σίμου στην Ελαφόννησο που πας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...