Διάνοιξη οδού "Ισμήνης" | Τζιούμης: «Προχωράμε σε έργα ουσίας, έργα που εξασφαλίζουν ασφάλεια στους μαθητές της πόλης»

Σε διάνοιξη της οδού «Ισμήνης» προχώρησε η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.
Πρόκειται για έναν δρόμο από τον οποίο καθημερινώς διέρχονται εκατοντάδες μαθητές οι οποίοι κινούνται από και προς το συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου, με μεγάλη επικινδυνότητα.
Θα ακολουθήσει η κατασκευή πεζοδρομίου ως την είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και ασφαλτόστρωση του νεοδιανοιγμένου τμήματος της οδού, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες της πόλης και προσπαθούμε να λύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα, με βάση τις δυνατότητες του δήμου μας.
Προχωράμε σε έργα ουσίας, έργα που εξασφαλίζουν ασφάλεια στους μαθητές μας που κινούνται σε δρόμους με ιδιαίτερα αυξημένη επικινδυνότητα.
Η προσπάθεια της δημοτικής μας αρχής δεν σταματά. Μέρα με τη μέρα, αξιοποιούμε κάθε πόρο, κάθε πρόγραμμα, κάθε δυνατότητα για να δρομολογούμε λύσεις σε μεγάλα και μικρότερα ζητήματα για την πόλη και τα χωριά μας».
Σχετικά Άρθρα
- Τριήμερη αθλητική εκδήλωση «Γιάννης Κούρος 2026» στην Τρίπολη!
- Ανεμογεννήτριες στο κεντρικό Μαίναλο | Βροντερό και ομόφωνο "όχι" από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης
- Τζιούμης: "Θα βάλουμε security για την παραβατικότητα στην πόλη της Τρίπολης"
- Η απάντηση Τζιούμη για την αλλαγή στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων: "Δεν δημιουργεί προβλήματα σε κανέναν"
- Το πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025 στον Δήμο Τρίπολης!
3 σχόλια
-
Ο δημαρχος των απευθειας αναθεσεων...Το νου σας σας βλέπουμε...
-
Εκείνος ο δρόμος για το Πανεπιστήμιο πότε θα ανοίξει;
-
Ο δήμαρχος των έργων