Χριστούγεννα στην Τρίπολη | Πότε θα γίνει το άναμμα του δένδρου, πότε ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Μία πρώτη "εικόνα" για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη έδωσε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια live επικοινωνίας με δημότες.
Ο Δήμαρχος είπε ότι θα στολιστούν κανονικά η πόλη και τα χωριά, ενώ θα υπάρξει μια εξοικονόμηση κατά 10% στις ώρες του φωτισμού.
Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα ανάψει στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει με πολλές εκπλήξεις (στη λογική του στολισμού για το Πάσχα) στην πλατεία Άρεως, από τις 18 Δεκεμβρίου.
Επίσης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα οργανωθεί αγώνας δρόμου 5.000 μ., ο λεγόμενος Christmas Run.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κυρία Καρούντζου, στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας για τη ΜΠΕ του λιμένα Παραλίου Άστρους
- Βόρεια Κυνουρία | Αλλάζει ο χώρος συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
- «Ποτάμια» οι δρόμοι στο Ναύπλιο από ξαφνικό μπουρίνι!
- Το Tripolis Santa Walk 4 έρχεται και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πιο γιορτινής παρέλασης της Τρίπολης!
- Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων | Ζητά ειδικά φορολογικά κίνητρα για τις επενδύσεις σε Μεγαλόπολη, Τρίπολη και Γορτυνία






