Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγός: "Ο κ. Παπαδημητρίου έβριζε χυδαία την παράταξη της δημοτικής αρχής. Εκείνος χρησιμοποιούσε αυτοκίνητα του δήμου και πήγαινε σε μπαρ" (vd)

Λαγός: "Ο κ. Παπαδημητρίου έβριζε χυδαία την παράταξη της δημοτικής αρχής. Εκείνος χρησιμοποιούσε αυτοκίνητα του δήμου και πήγαινε σε μπαρ" (vd)

Μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Λαγό και τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, το πρωί της Τετάρτης (7/12/2022), φιλοξενήθηκε ο κ. Λαγός ο οποίος ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό.

Ο Αντιδήμαρχος είπε ότι ο κ. Παπαδημητρίου θέλησε να εκμηδενίσει το έργο του, λέγοντας ότι ο κ. Λαγός «βγάζει μόνο φωτογραφίες και δεν κάνει δουλειά στον Δήμο».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Λαγός είπε προς τον κ. Παπαδημητρίου ότι εκείνος διέλυσε τον δήμο, στον τομέα που ήταν υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, διευκρινίζοντας ότι η κριτική αυτή αφορά ατομικά τον κ. Παπαδημητρίου και ότι σέβεται την παράταξη του αείμνηστου Παυλή.

Ο κ. Λαγός επίσης παραδέχτηκε ότι είπε για τον κ. Παπαδημητρίου ότι χρησιμοποιούσε αυτοκίνητα του δήμου και πήγαινε σε μπαρ, ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα μηχανήματα εκχιονιστικά και άλλα.

Στο τέλος, της συνεδρίασης – πάντοτε σύμφωνα με τον κ. Λαγό- ο Σωτήρης Παπαδημητρίου απαίτησε να πάρει πίσω ο Αντιδήμαρχος όσο είπε και ότι άρχιζε να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις την παράταξη του Δημάρχου.

Ο κ. Λαγός είπε ότι του ζήτησε να μαζευτεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Παπαδημητρίου ότι χρησιμοποιεί το κινητικό του πρόβλημα και αφήνει να αιωρείται ότι έγινε επίθεση εναντίον ενός ΑμεΑ. (Η πραγματικότητα είναι ότι σε καμία δημόσια τοποθέτηση του ο κ. Παπαδημητρίου δεν έχει αυτοπροσδιοριστεί ως ΑμεΑ).

Επιπλέον, ο κ. Λαγός σημείωσε ότι ο συνάδελφός του έχει μεγάλη γλώσσα και ότι όλα αυτά τα κάνει για πολιτικούς λόγους, επειδή θέλει να δημιουργήσει ένταση, από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος ο κ. Σμυρνιώτης.

Τέλος, είπε ότι ο κ. Παπαδημητρίου πρέπει να θεωρείται ευεργηετημένος διότι το 2014 έγινε διοίκηση του Δήμου, επειδή η παράταξη Τζιούμη στήριξε στον δεύτερο γύρο την παράταξη του αείμνηστου Παυλή.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημητρίου δεν θέλησε - προς το παρόν- να κάνει καμία δήλωση.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣ!!1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΨΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΝΣΑΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ. ΠΑΝΗΩΓΥΡΙ ΤΕΓΕΑΣ Κ.Λ.Π. ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΦΑΝΗ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του δήμου έξω από το μπάρ ποιος τις είχε αφαιρέσει Ζήκο μήπως θυμάσαι;
    Τον Φάνη τον Παπά τον θυμάσαι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Και όμως ο Σωτήρης ως αντιδήμαρχος σήκωνε τηλέφωνο αν τον χρειαζοσουν για προβλήματα που αφορούσαν την αρμοδιότητα του ότι ώρα και να ήταν.Κατι άλλοι τίποτα κατέβαζαν γενικό λες και είχαν ωράριο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Σώπα ρε!!! Εχει και μπράτσα ο Λαγός;;;;;;; Δεν έρχεται μια βόλτα από τα μέρη μας να μα ς την πει;;;;; ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ.Λ.Π. ολα θα φανερωθουν!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζιούμη κρύψου, άσε τον Λαγό να "καθαρίζει" και αν βρεις τον δικό σου στην κάλπη γράψε μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα Γιωργη κι εσυ δεν εισαι και ο πιος ήρεμος άνθρωπος. ξεχνάς το επεισόδιο με τον Αλέκο στην Άρεως;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτηηηηηηηηηη ... Βγήκαν στη φόρα τα μπαρ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...