Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το φετινό Santa Pet Walk είναι αφιερωμένο στις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων!

Το φετινό Santa Pet Walk είναι αφιερωμένο στις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων!

Η International Action Art σε συνεργασία με τον  Δήμο Τρίπολης και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Τρίπολη το 1ο Santa Walk με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το φετινό Santa Pet Walk είναι αφιερωμένο στις υιοθεσίες αδεσπότων.

Ας προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα όμορφο μήνυμα ¨Υιοθετήστε ένα αδέσποτο ζωάκι¨.

Καλούμε μαθητές, συλλόγους, επιχειρήσεις αν το επιθυμούν να συμμετέχουν και να φτιάξουν γκρουπ πχ τα έλατα, οι καλικάντζαροι, οι αη Βασίληδες ή με ότι όνομα επιθυμούν και ότι στολή χριστουγεννιάτικη – σκούφο θέλουν.

Μετά το πέρας της συναυλίας θα υπάρχουν after party στα καταστήματα της πόλης μας

Οι συμμετέχοντες (αναμένονται επισκέπτες και από άλλες περιοχές) στις 13 Δεκέμβρη με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής  Δήμου Τρίπολης θα περπατήσουν σε ένα μοναδικό Christmas parade  με εκκίνηση στις 6:00 μμ  μπροστά από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης θα διασχίσουν την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΙΒ) καταλήγοντας στην Πλατεία Πετρινού όπου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου , θα υπάρχουν εκπλήξεις και φυσικά η συναυλία με το συγκρότημα ¨48 Ώρες¨

Όποιος θέλει και επειδή το Santa Walk έχει φιλανθρωπικό σκοπό θα μπορέσει να προμηθευτεί φαναράκια με κόστος 3 ευρώ από τους εθελοντές της Action Team τα οποία θα δοθούν για τους σκοπούς του  "Κάνε μια Ευχή Ελλάδος" που θα βρίσκονται στην Πλατεία Πετρινού.

Φορέστε τα κόκκινα σκουφάκια , στολή Αι Βασίλη , πάρτε σφυρίχτρες  ,  ένα μεγάλο χαμόγελο, χαρούμενη διάθεση και ελάτε να περπατήσουμε !

Φέρτε την παρέα σας ακόμα και τον τετράποδο φίλο σας ντυμένο και ελάτε να συμμετέχουμε μαζί στο 1ο Santa Walk Tripolis – 1ο Santa Pet Walk!!!

13 Δεκέμβρη 2022
6:00μμ
Πνευματικό κέντρο Τρίπολης

Σας περιμένουμε!!
Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων International Action Art
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης
Δήμος Τρίπολης

σας ευχαριστούμε
Βάλια Αμπατζή

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    9.47 Για να υπάρχουν κυρώσεις σε όλους αυτούς τους ανεύθυνους κατσαπλιάδες που λες (συμφωνώ με το χαρακτηρισμό), έπρεπε να έχουν τσιπάρει τα ζώα τους, όπως γίνεται σε όλες τις ευνομούμενες και πολιτισμένες κοινωνίες. Και να γίνονται και εξωτρικοί έλεγχοι π.χ. από τη δημοτική αστυνομία με ειδικό σκάνερ σε όσουν κυκλοφορούν με τα σκυλιά τους και αν διαπιστωθεί ότι δεν έχουν το ειδικό τσιπ τα ζώα τους να πέφτει πρόστιμο. Να δεις μετά αν θα ξαναϋπάρξουν αδέσποτα. Αλλά πού; Στη μπανανία που όλα είναι στον αυτόματο πιλότο;

  • Αγαπάμε και βοηθάμε τα ζώα
    Αγαπάμε και βοηθάμε τα ζώα Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Να υιοθετήσουν αδέσποτα όσοι έχουν κουλτούρα, μόρφωση, πνευματική και ηθική υπόσταση. Γιατί πολλοί υιοθετούν ζωάκια επειδή τα παιδάκια τους τα έχουν σαν παιχνίδια και μόλις τα βαρεθούν τα εγκαταλείπουν στους δρόμους σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Για όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες, (ο πιο ευγενικός χαρακτηρισμός που μπορώ να χρησιμοποιήσω), θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις. Αλλά ΠΟΙΟΣ και από ΠΟΥ θα εμφανιστεί για να ασχοληθεί; Όλοι στέκονται μόνο στα λόγια και από λόγια έχουμε χορτάσει σε όλους τους τομείς. Και πως να πορευτείς σε μια κοινωνία σάπια, πως να εμπιστευτείς τους "ανθρώπους" που έφτασαν στο σημείο να κακοποιούν τα ίδια τα παιδιά τους;

  • Φιλόζωοι
    Φιλόζωοι Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Να υιοθετήσουμε αδέσποτα. Με προτεραιότητα από τον Δήμο Τρίπολης. Αφού όμως είναι άβατο το καταφύγιό του πώς θα γίνει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...