Χριστούγεννα στην Τρίπολη | Γράμματα στον Αη Βασίλη, Face Painting και Chocolate magic!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art μαζί με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης και το Πολεμικό Μουσείο Παράρτημα Τρίπολης συνδιοργανώνουν τις ¨Παραμυθογιορτές¨ δράσεις για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών
Πρόκειται για μια πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με παραμυθο-ανάγνωση , δραστηριότητες, γράμμα στον Αη Βασίλη, Face Painting και Chocolate magic.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:
-στις 27 Δεκέμβρη στις 6:30μμ στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης
- στις 28 Δεκέμβρη στις 11:00μμ στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης
(δράσεις 1 ώρας και 30 λεπτών η κάθε μία)
Καλούμε όσους γονείς θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους (4-6 ετών) .
Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν αλλά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένων θέσεων στην εξής φόρμα:
https://forms.gle/LEzfz7XgHn5cNpfo9
ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 21/12/2022 στις 2.00μμ
Οι εκδηλώσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όποιος θέλει μπορεί να φέρει την ημέρα της δράσης ένα είδος γραφικής ύλης ή κατασκευών (μεταχειρισμένους μαρκαδόρους, χαρτόνια, ψαλιδάκια κλπ) τα οποία θα μπουν στο σάκο του Αη Βασίλη να δοθούν στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Τρίπολης.
Επισημαίνουμε ότι λόγω τήρησης υγειονομικών μέτρων τα παιδιά παραμένουν στους χώρους εκδηλώσεων χωρίς τον συνοδό, ο οποίος τα παραλαμβάνει στο τέλος της εκδήλωσης .
Σας περιμένουμε!
Πληροφορίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Αστέρας είναι εδώ και … ζωντανός! Νίκη με ανατροπή, προσπέρασε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό – Ήρωας ο Παπαδόπουλος με απόκρουση πέναλτι!
- Η προκήρυξη για τον Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια
- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας | Εξάσκηση Τμήματος Ορεινής Διάσωσης στη Νεστάνη (εικόνες)
- Ξεκινά η διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Τέχνης στα σοκάκια της Καρύταινας
- Δρόμος Πίστης στα Δολιανά | Η παράδοση με τη μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου ενώνει γενιές (εικόνες)






