Στην Τρίπολη παρουσιάστηκε το βιβλίο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου! (vd)

Το απόγευμα της Τετάρτης (18/01) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με τίτλο «ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Μια προσχηματική πόλωση - Κατασκευασμένες διαφωνίες, υπαρκτές ομοιότητες» των εκδόσεων Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ.
Στη διάρκεια της παρουσίασης του συγκεκριμένου βιβλίου, την οποία παρακολούθησαν από κοντά αρκετοί φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, μίλησαν για το βιβλίο η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Κώστας Σκαναδαλίδης, και ο πολιτικός επιστήμονας κ. Λευτέρης Κουσούλης.
Μπορεί κανείς να δει παρακάτω σχετικό βίντεο από την LIVE μετάδοση του DRT915.GR, από την εκδήλωση.
Tags:
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΝΔΣΥΡΙΖΑ Μια προσχηματική πόλωση Κατασκευασμένες διαφωνίες, υπαρκτές ομοιότητες,Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στον Τυρό - Δύο δωρεάν προσκλήσεις από το "Καλημέρα Αρκαδία"!
- Έπεσες από τα σύννεφα;
- Μουσική συναυλία με το "Ξέφραγο αμπέλι" στον Τυρό!
- Κινητικότητα για τη δημιουργία νέου πόλου – Ο ρόλος της «ομάδας των 91», η διακήρυξη και η…. πίεση προς Καραμανλή – Σαμαρά (vd)
- Δύο μνημειακά δένδρα της Σίταινας Αρκαδίας στο Δίκτυο Αιωνόβιων Δέντρων Ελληνικής Επανάστασης
1 σχόλιο
-
Σκανδαλίδης: Γέρασε στην πολιτική, στη Βουλή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν στην άκρη, ότι υπάρχουν νέοι με καθαρά μυαλά. Κολλημένοι στο έδρανο τής Βουλής.