Γιαννακούρας: «Θα σεβαστώ την επιλογή του κόμματος για την Περιφέρεια, αφού πρώτα εκφράσω την άποψή μου»
Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του Βαγγέλη Γιαννακούρα στο ενδεχόμενο το κόμμα να ζητήσει εκ των προτέρων δέσμευση ότι θα στηρίξει τον «πράσινο» υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.
Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο κ. Γιαννακούρας προφανώς δεν αποδέχεται τέτοιες λογικές. Έχει ξεκαθαρίσει όμως την ίδια ώρα ότι θα σεβαστεί την άποψη του κόμματος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού πρώτα εκφράσει την άποψη του, με δεδομένο ότι είναι ένα πρόσωπο με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Πελοποννήσου.
Επιπλέον, έχει καταστήσει σαφές ότι ως το τέλος της θητείας θα παραμείνει στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, τιμώντας την πορεία του, αλλά και την ψήφο των πολιτών στις εκλογές του 2019.
Σχετικά Άρθρα
- Με ευχές και χαμόγελα η κοπή πίτας στο Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας (εικόνες)
- Λαμπαδηδρομίες 2026 στη Δημητσάνα
- Σύλλογος Απανταχού Λυσσαρεωτών | Αυτή είναι η νέα διοίκηση - Πρόεδρος ο Χριστόπουλος Δημήτριος
- Στασινοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο | "Πρώτες Βοήθειες για όλους: Μάθε να αντιδράς σωστά" (εικόνες)
- Κακοκαιρία στην Ηλεία | «Φούσκωσε» ο Αλφειός
2 σχόλια
-
Τι θέλει να πει ο ποιητής ;
-
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.






