Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου; Η απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης!
Για το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου ρωτήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, στη live επικοινωνία του με δημότες.
Ο Δήμαρχος είπε: «Το έργο ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου 2022. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 15 μήνες. Λήγει περίπου τον Ιούνιο. Όλοι γνωρίζουν ότι με την κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος, την ενεργειακή κρίση, την τεράστια αύξηση υλικών, πάρα πολλά έργα έχουν μεγάλα προβλήματα. Σε όλη την Ελλάδα, πολλά έργα έχουν ήδη σταματήσει. Η Πλατεία δεν σταμάτησε. Επιπλέον, ξέρουμε ότι στην πλατεία υπήρξαν κάποιες ανασκαφές από την Αρχαιολογία, γεγονός που προκάλεσε μια καθυστέρηση. Παρά τις καθυστερήσεις αυτές, το έργο θα τελειώσει περίπου στο χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί, περίπου τον Ιούνιο του 2023, αν δεν υπάρξουν άλλα απρόοπτα. Κατανοώ την αγωνία των επαγγελματιών και των κατοίκων. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η αναβάθμιση όλης της περιοχής θα δημιουργήσει μια τεράστια υπεραξία.»
Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας δεν συμφωνεί με την εισήγηση παύσης του ΕΠΑΛ Γορτυνίας
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας






