Δώρα αγάπης από το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης
Μετά το κάλεσμα προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρίπολης να προσφέρουμε δώρα αγάπης στο Κ.Δ.ΑΠ. ΑΜΕΑ του Δήμου, λόγω του εορτασμού του Πάσχα, υπήρξε, όπως πάντα, μεγάλη ανταπόκριση!!
Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 12 Απριλίου το μεσημέρι μια μικρή αντιπροσωπεία προσωπικού και μελών του ΚΑΠΗ, παρέδωσε στο χώρο των παιδιών του Κ.Δ.ΑΠ. ΑΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης, το περίσσευμα της αγάπης τους!!!

Το προσωπικό ,τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ με επικεφαλής τη Γιούλα Αναστασιάδη, Εύχονται Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
https://www.npddtripolis.grTags:
ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Το Επιμελητήριο Αρκαδίας χορηγός της 5ης Ημέρας Καριέρας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
- Τα πράσινα καμπανάκια, ο απρόβλεπτος πολυμήχανος, η ισχυροποίηση του Βαγγέλη και ο ... Κωνσταντίνος που έρχεται!
- Ψηφιακός «χάρτης» για τον ελληνικό αθλητισμό | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αξιοποιεί το νέο εργαλείο e-Kouros
- Κουτσούλης για τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: «Η παραίτηση από την έδρα δίδαξε πολιτικό ήθος» (vd)
- Δεν επηρεάζει τις εξελίξεις με τη βουλευτική έδρα η παλιά διαγραφή Γιαννακούρα από το ΠΑΣΟΚ






