Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος στη ΔΡΤ91,5: “Συμβάλλαμε με όραμα για τον Δήμο μας και νοιάξιμο για τους ανθρώπους του. Όμως οι μεγάλες προκλήσεις, είναι μπροστά!”

Τσιαμούλος στη ΔΡΤ91,5: “Συμβάλλαμε με όραμα για τον Δήμο μας και νοιάξιμο για τους ανθρώπους του. Όμως οι μεγάλες προκλήσεις, είναι μπροστά!”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

“Ο προϋπολογισμός είναι η συνέχεια του τεχνικού προγράμματος. Είναι φτωχός αυτός ο προϋπολογισμός, πρέπει ο Δήμος μας να μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης. Πρέπει να τρέξει πόλύ ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο να φέρουν χρήματα. Αναλωνόμαστε σε μικροεξυπηρετήσεις και μικροεργάκικα, που δεν φέρνουν προστιθέμενη αξια στον τόπο”, ανέφερε μεταξύ άλλων – μιλώντας για τελευταία φορά με τον θεσμικό ρόλο του δημοτικού συμβούλου – ενώ αναφέρθηκε και στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Στην συνέχεια είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην οικογένεια του για την αμέριστη στήριξη, στους ανθρώπους με τους οποίους συμποπορεύτηκαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στους πολίτες. “Συμβάλλαμε στο καλό και το συμφέρον του τόπου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://www.drt915.gr

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    23:53 Ναι ρε Νίκο ANONYMOUS. Έχεις δίκιο. Ποιός θα βρεθεί τώρα να κάνει αντιπολίτευση σαν και σένα και μάλιστα...ΕΠΙΚΟΔΟΜΟΙΤΙΚΗ; Ο Ζήκος ο μπακαλόγατος ή ο Γιάγκος ο μπανάνας τσικίτας; Μέρες δύσκολες, μέρες λύπης και οιμωγής ξημερώνουν για τα Δημοτικά Συμβούλια της Τρίπολης. Πραγματικά θα μας λείψει η μάπα σου. Θα το αντέξουμε όμως

  • ANONYMOYS
    ANONYMOYS Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΟΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ. ΝΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. "ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΡΑΣ" .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @19.18 Τι ακριβώς μας έκανε με τα σκουπίδια; Για ξαναρίχτο γιατί έκανε μεγάλο κρότο η μακακία που είπες και δεν σε άκουσα. Ήταν δε τόσο μεγάλη η προσφορά του, που του το αναγνώρισε δεόντως ο κόσμος και τον έστειλε σπίτι να ξεκουραστεί...από την υπερπροσφορά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    18:39 Αυτοί διοικούν γιατί ψηφίζονται. Δεν το παίζουν εξουσία και δήμαρχοι στη θέση του δημάρχου ενώ ο κόσμος τους έχει στείλει στην αντιπολίτευση ή στο σπίτι τους. Έχει διαφορά. Όταν ξυπνήσεις και την καταλάβεις, πες το μας

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μόνο που σας ξεβρώμισε με τα σκουπίδια φθάνει, σας έφτιαξε μια πλατεία τζάμπα και επεκτάθηκε το σχεδιο πολεως και πολλά άλλα. Μην είσαστε αγνώμενες και αχάριστοι. Μακάρι να πρόσφεραν και άλλοι έτσι.

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ αυτοί που διοικούν είναι καλό σπυρί στον κ@λο μας!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ποιούς ανθρώπους του δήμου νοιάστηκες βρε τελευταίε των τελευταίων; Και με ποιά ιδιότητα; Του καρπαζοεισπράκτορα των εκλογών;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    O κ.Τίποτα βγήκε να μιλήσει....το φερέφωνο του αφού έχει εκλεγεί στο συμβούλιο γιατί δεν τα λέει αυτός...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ουστ. Ξεφορτώσου μας. Κακό σπυρί στον κ@λο μας έχεις καταντήσει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...