Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές σε 2ο και 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης – Οι καταγγελίες και η έρευνα της αστυνομίας

Σε καταγγελία προχώρησε χτες η διευθύντρια του 2ου πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης (το σχολείο τελεί υπό κατάληψη και τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έχουν προκαλέσει φθορές στο σχολείο (έσπασαν το τζάμι της κύριας εισόδου κ.α). Οι φθορές έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (09/11).
Παράλληλα σε καταγγελία για φθορά ξένης περιουσίας προχώρησε και ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν χτες το βράδυ φθορές στο σχολείο.
Γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας
2 σχόλια
-
Καθόλου άγνωστοι....
Ολη η πόλη τους γνωρίζει.... -
Η αστυνομία και η τροχαία κοιμούνται με τα τσαρούχια...