Διευθυντής - Καθηγητές 3ου Γυμνασίου Τρίπολης | Αγανάκτηση για τις ζημιές στο σχολείο - Αποκαταστάθηκαν άμεσα - Ζητούν μέτρα προστασίας
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, εκφράζουμε τη θλίψη και την αγανάκτησή μας για την αποτρόπαια πράξη της εισβολής και του βανδαλισμού που υπέστη το σχολείο μας το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024. Το σχολείο είναι χώρος μόρφωσης και πολιτισμού, στον οποίο οι εκπαιδευτικοί καθημερινά καταθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη διαπαιδαγώγηση και την προετοιμασία των μαθητών μας για τη μελλοντική τους εξέλιξη. Δεν κατανοούμε, δεν αποδεχόμαστε και απευχόμαστε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Οι φθορές και η λειτουργία του σχολείου αποκαταστάθηκαν άμεσα . Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση τον Δήμο Τρίπολης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας. Ζητούμε από την Πολιτεία να λαμβάνονται έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του σχολείου, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
Σχετικά Άρθρα
- Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα εύχονται Χρόνια Πολλά σε όλες τις γλώσσες! (vd)
- Χριστουγεννιάτικες ευχές και μήνυμα στήριξης στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
- Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας
- Πότε θα είναι κλειστά τα γραφεία της Μητρόπολης στην Τρίπολη
- Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2026 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας - Οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης και οι απαντήσεις Καμπύλη (vd)






