Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Άνοιξε η είσοδος στην κεντρική πλατεία από την οδό "28ης Οκτωβρίου"

Τρίπολη | Άνοιξε η είσοδος στην κεντρική πλατεία από την οδό "28ης Οκτωβρίου"

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (Σάββατο, 23/3/2024), άνοιξε η πρόσβαση στον δρόμο της οδού "28ης Οκτωβρίου" που οδηγεί στην είσοδο της πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Το τελευταίο διάστημα, ο δρόμος είχε κλείσει, λόγω έργων και σήμερα αποκαταστάθηκε η δυνατότητα κυκλοφορίας.

Το άνοιγμα του δρόμου είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο οποίος είχε αναφέρει ότι αυτό θα γίνει το Σάββατο, όπως και τελικά συνέβη. 

16 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    11:10 "Αλαζόνα, υπερόπτη, ξερόλα, παρα - μορφωμένε, εξυπνάκια, φαφλατά, υπερφίαλε, άτομο με έπαρση κ.λ.π."
    Με πόση ευκολία κρίνεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και με την ανόητη ικανοποίηση κιόλας ότι τους θίγεις. Μα πως να στενοχωρηθώ με τους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς του κάθε τυχαίου που θα ασχοληθεί μαζί μου; Όσα λες άνθρωπέ μου σε φωτογραφίζουν ως άτομο βαθιά προβληματικό, που αντιδρώντας με θυμό χωρίς λόγο και αιτία, νομίζει πως κάνει διάλογο. (Εσύ το ξεκίνησες Σάββατο 14:42).
    Τελειώνω με μια ψυχολογική διάγνωση και θέλω να το επεξεργαστείς καλά με τον εαυτό σου. Πάσχεις από μηρυκαστικό θυμό και με αυθάδεια εμπλέκεσαι σε αντιλογίες και καυγάδες για να εκτονωθείς, (εν προκειμένω στο διαδίκτυο όπου επικρατεί ανωνυμία και χάος, γιατί στο κοινωνικό σου περιβάλλον μάλλον κρύβεσαι και κρατάς τα προσχήματα).
    ΥΓ. Δεν στηρίζω και δεν ψηφίζω πολιτικά τζάκια, είμαι απέναντί τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    14:13 Στα λόγια μου έρχεσαι αλαζόνα και υπερόπτη ξερόλα παρα-μορφωμένε. Γι' αυτό χρησιμοποίησα β' πληθυντικό στο σχόλιό μου. Για κάτι εξυπνάκηδες φαφλατάδες σαν και σένα, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και περιαυτολογούν. Και για να απαντήσω και στο γεμάτο αλαζονία και εγωισμό ερώτημά σου, ναι, ξέρω πολλούς κατόχους δυο πτυχίων και γνώστες τριών και παραπάνω ξένων γλωσσών να τρέχουν πίσω από "αφεντικούλια" και να γλύφουν για ένα ξεροκόμματο, πολύ απλά γιατί τα τζάκια που ψηφίζεις να σε κυβερνούν δεν τους έχουν δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα πτυχία και τις γνώσεις τους και τους έχουν ομήρους μια ζωή. Κατάλαβες εγωιστικό, υπερφίαλο και γεμάτο έπαρση άτομο; Και ξεκαβάλα λίγο από το καλάμι, γιατί θα πέσεις και θα κάνεις και πολύ μεγάλο κρότο μάλιστα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    18:42 γιατί πρέπει κάποιος να περάσει από την κεντρική πλατεία με όχημα για να πάει απέναντι, τι είναι η Τρίπολη, μια σταλιά τόπος που περπατιέται από άκρη σε άκρη. Για συνέλθετε μερικοί που θέλετε τα αυτοκίνητα να περνάνε έξω από τα μαγαζιά σας και να δημιουργείται άσκοπος κυκλοφοριακός φόρτος στο κέντρο. Η διέλευση κάθε είδους οχήματος από την Νικηταρά μέχρι την Ερμού και ακόμη καλύτερα μέχρι την Γροηγορίου Ε΄ πρέπει να σταματήσει και η περιοχή αυτή να πεζοδρομηθεί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    18:34 Ξέρεις πολλούς κατόχους δυο πτυχίων και γνώστες τριών ξένων γλωσσών να είναι λιγούρηδες και να τρέχουν πίσω από αφεντικούλια; (Ποσώς με ενδιαφέρει αν το πιστεύεις). Αν ήμουν υπέρμετρα φιλόδοξος, δημαγωγός και ψεύτης, θα πάλευα κι εγώ σήμερα μέσα στο λασπώδες, βρώμικο πεδίο αυτής της πόρνης που ονομάζεται πολιτική, ωστόσο επέλεξα στη ζωή μου να είμαι τίμιος, όχι να έχω ψευδές και πλαστό τιμητικό επίθετο. Τώρα, όσον αφορά εσένα, η φράση σου "σας πήρε τα σώβρακα ο Τζιούμης στις εκλογές και θα σας τα ξαναπάρει το 2028 για τρίτη φορά", προδίδει την προσωπικότητά σου και την παιδεία σου. Με την κουβέντα αυτή δήλωσες ότι μέχρι εκεί είσαι, γραμμάριο φαιάς ουσίας παραπάνω. Μάζεψε λοιπόν τα δικά σου σάλια και μην απαντάς υβριστικά σε άτομα που δεν γνωρίζεις και που δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε με κιάλια.

  • anonymous
    anonymous Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έπρεπε να έχει κλείσει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μας κοροϊδεύετε ουστ από εδώ …

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη κιόλας αλλά έχω μια απορία. Καλώς δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος προς την κεντρική πλατεία και προς την πλατεία Ανεξαρτησίας, αλλά αυτή είναι η τελική του μορφή; Δεν θα μπουν κυβόλιθοι από πάνω; Άρα δεν θα πρέπει να ξανακλείσουν οι δρόμοι αυτοί; Για να μην υπολογίσουμε τις τεράστιες υψομετρικές διαφορές στο κομμάτι του δρόμου προς την Κύπρου έξω από το TIME-OUT αλλά και έξω από το HONDOS CENTER που χρειάζεται 4Χ4 για να σκαρφαλώσεις. Μήπως έπρεπε πρώτα να φτιαχτούν τελείως οι δρόμοι και μετά να δοθούν στην κυκλοφορία; Μπορεί να απαντήσει κάποιος;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Άνοιξε μετά από τόσες μέρες ο δρόμος προς την κεντρική πλατεία που είχε κόψει την πόλη στη μέση και ο άλλος λέει ότι δεν έπρεπε να ανοίξει για να πεζοδρομηθεί. Αν έμενε κι άλλο κλειστός για να πεζοδρομηθεί, θα λέγανε ότι δεν ανοίγει. Αποφασίστε επιτέλους τι στο διάολο θέλετε σ' αυτή την πόλη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    17:46 Μεταφορική είναι η χρήση αυτού που έγραψα βρε άσχετε πανύβλακα ξερόλα που έσπευσες να γράψεις τη μακακία σου. Η μεγάλη εξυπνάδα σας έφαγε μερικούς γι' αυτό σας πήρε τα σώβρακα ο Τζιούμης στις εκλογές και γι' αυτό θα σας τα ξαναπάρει για τρίτη φορά και το 2028 με τα μυαλά που κουβαλάτε. Όσο για το χαρακτηρισμό του νεροκουβαλητή, με προσβάλλεις. Σιγά να μην μπορεί να γράψει τέτοια σχόλια και σιγά μην έχει τέτοιες γνώσεις ο ηλίθιος παρα-τρεχάμενος που υποννοείς. Εγώ δεν εξαρτώμαι από κανέναν βρε καραγκιοζάκο κια πολύθ περισσότερο από κανέναν δήμαρχο. Για πλάκα τους έχω μερικούς λιγουράκους σαν και σένα που τρέχουν αμέσως να υπερασπιστούν τα αφεντικούλια τους. Τράβα και μάζεψε τα σάλια σου τώρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ. Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    14:42 Χοίρος είσαι και φαίνεσαι αγράμματε κατσαπλιά. Αυτό που έγραψα είναι παροιμία ρε νεροκουβαλητή του δημάρχου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    13:57 Ποιητής εκ του προχείρου, έχων την μορφή του χοίρου. Περαστικά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα χρόνο κι ένα μήνα, έκαμε ένα αδράχτι νήμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    12.39 ο δήμαρχος ότι λέει το κάνει! Γιαυτό έκανε τόσα έργα που δεν είχαν γίνει ποτέ , γιαυτό και πήρε 55%

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το άνοιγμα του δρόμου είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο οποίος είχε αναφέρει ότι αυτό θα γίνει το Σάββατο, όπως και τελικά συνέβη.
    ΦΟΒΕΡΟΣ, ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...