Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Πτωχό και Τζιούμη | Προχωρά έργο που θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για επενδύσεις στην Τρίπολη!

Εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Πτωχό και Τζιούμη | Προχωρά έργο που θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για επενδύσεις στην Τρίπολη!

Ένα έργο που αφορά παραδρόμους και οδικές συνδέσεις με την εθνική οδό επισκέφθηκαν και έκαναν αυτοψία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης πτωχός και ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. Το έργο αφορά και την κατασκευή τριών κόμβων.

Η συνεργασία ανάμεσα σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο είναι εξαιρετική κάτι που βίωσαν αμφότεροι με τις δηλώσεις τους.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι αυτό το έργο δίνει τη δυνατότητα για νέες επενδύσεις, όπως το κενό πλέον κτίριο του πρώην Alex Pack και όχι μόνο.

δυνατότητα για νέες επενδύσεις, όπως το παλιό Alex Pack.

ΤΟ ΕΡΓΟ 

Πρόκειται για έργο κατασκευής τριων κόμβων στη συμβολή παραδρόμων δυτικά και ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας με την οδό Ναυπλίου, στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Το προϋπολογισμού δημοπράτησης 2.250.000 ευρώ έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, αφορά ειδικότερα στην κατασκευή κυκλικών κόμβων οι οποίοι θα συνδέουν τους παράδρομους του αυτοκινητόδρομου Α7, δηλαδή του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, με την εθνική οδό Αργους – Ναυπλίου, η οποία στο τμήμα της που βρίσκεται εντός της Τρίπολης ονομάζεται οδός Ναυπλίου.

Η κατασκευή των κόμβων για τη σύνδεση των παράδρομων είναι απαραίτητη καθώς σήμερα οι παράδρομοι, τόσο δυτικά όσο και ανατολικά του αυτοκινητόδρομου, διακόπτονται από την εθνική οδό Αργους – Ναυπλίου, ενώ δεν συνδέονται ούτε με την εθνική οδό, καθώς τα σημεία διασταύρωσής τους με αυτήν καταλήγουν σε αδιέξοδο.

 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Βίντεο  | Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...