Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμαρχος Τρίπολης βράβευσε μαθητές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο - Διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης βράβευσε μαθητές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο - Διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής!
 

Σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 4-4-2024),  η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Καρούντζου Γεωργία, ο Δήμαρχος της πόλης μας ,κος Τζιούμης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος, κος Μακαρούνης Δημήτριος, αρμόδιος για θέματα παιδείας, επισκέφτηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή, κου Σκαλούμπακα Αθανασίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των εργασιών των μαθητών της Β' και της Γ' τάξης και των εκπαιδευτικών τους, με τις οποίες συμμετείχαν με επιτυχία και διακρίθηκαν στον 10ο επετειακό Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM και εκπαιδευτικής ρομποτικής 2024 με τίτλο «Μεσόγειος, πηγή ζωής και πολιτισμού», που διοργανώθηκε στις 30 / 03 / 2024 στην Αθήνα, από τον οργανισμό STEM Education.

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, απένειμαν στους μικρούς μαθητές τα βραβεία που κατέκτησαν με την αξία τους στον παραπάνω διαγωνισμό.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θερμά συγχαρητήρια στον διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, εμπνευστή της ιδέας και προπονητή των ομάδων. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την αξιόλογη προσπάθειά τους και να μας κάνουν υπερήφανους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...