Ελένη Καρούντζου: "Θέλουμε να επεκταθούμε σε όλη την Ελλάδα με το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Μιούζικαλ" (vd)

Για την εξέλιξη και την επιτυχία που έχει το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ που διεξάγεται για τρίτη χρονιά στην Τρίπολη μίλησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.
Υπογράμμισε ότι η πόλη μας γέμισε με κόσμο για ένα τριήμερο και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και εκ μέρους του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.
Η Αντιδήμαρχος είπε ότι οι συμμετοχές ήταν από την Αττική και την Πελοπόννησο και στόχος είναι το Φεστιβάλ να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Σχετικά Άρθρα
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!
- Βιωματικός περίπατος στην Μεγαλόπολη | "Η κινητικότητα δεν είναι δεδομένη για κάθε άνθρωπο" (εικόνες)