Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πλημμύρισε" από κόσμο η Τρίπολη - Γεμάτα τα καταστήματα εστίασης - Το μήνυμα Τζιούμη!

"Πλημμύρισε" από κόσμο η Τρίπολη - Γεμάτα τα καταστήματα εστίασης - Το μήνυμα Τζιούμη!
Σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: "Μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ένα εορταστικό σκηνικό ξετυλίγεται μπροστά μας αυτές τις ημέρες στην πόλη μας.

Η Τρίπολη και τα χωριά μας έχουν πλημμυρίσει από δημότες και επισκέπτες, που βιώνουν τη χαρά των εορτών, το στολισμό της πόλης, με τα μαγαζιά της εστίασης να έχουν την τιμητική τους !!!

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους !"

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστίκα τις υπόλοιπες μέρες δε βλέπουμε καμία τέτοια έπαρση χαράς.....
    ΓΙΑΤΙ;;;
    Δε σου βγαίνουν τα κουκιά με τους Τουρίστες;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    8:26 Αν είχατε διαβάσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό αναρτημένο στα τοπικά σάιτ αλλά και στο σάιτ του δήμου, θα βλέπατε ότι η ρίψη πυροτεχνημάτων δεν ήταν να γίνει στον Άγιο Βασίλειο αλλά στην πλατεία Άρεως, μετά το Χριστός Ανέστη. Όταν όμως μας φταίνε όλοι και όλα, πάντα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάξουμε. Χριστός ανέστη και καλά μυαλά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζεται κανένα βεγγαλικό (και κανένα βαρελότο) για θρησκευτικούς λόγους (αντί να ακούμε τον παπά, ακούμε και κοιτάμε τα βεγγαλικά και γελάμε, χάνοντας την ουσία) και για να μην ενοχλούνται/τρομάζουν παιδιά/ηλικιωμένοι/ζώα(κατοικίδια ή αδέσποτα). Όποιος έχει κατοικίδια ξέρει ότι τα ζώα κάνουν ώρες να συνέλθουν από το σοκ. Ούτε καν το φαΐ τους δεν τρώνε.
    Και το λέω χωρίς εγώ να είμαι κάποιος θεούσος που πηγαίνει στην εκκλησία, αλλά προσωπικά ως άνθρωπος που πάω μια φορά τον χρόνο εκκλησία να το παίξω πιστός νιώθω ότι οφείλω να σεβαστώ τους λίγους άλλους οι οποίοι πάνε εκκλησία κάθε εβδομάδα και θέλουν να ακούσουν, να προσευχηθούν κτλ. στο κλίμα ηρεμίας και γαλήνης που πρέπει να επικρατεί στην εκκλησία.
    Πρέπει κάποτε να γίνουμε άνθρωποι με τρόπους, κανόνες, φιλότιμο και ενσυναίσθηση επιτέλους...(παρεμπιπτόντως αυτός είναι και ο λόγος που κατασκευάστηκαν οι διάφορες θρησκείες, προσπάθειες έξυπνων ανθρώπων να εξημερώσουν τον άνθρωπο για να προκύψει μια κοινωνία που θα λειτουργεί αρμονικά και θα ευημερήσει).

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια απογοήτευση ο στολισμός και ο προγραμματισμός εκδηλώσεων. Χτες το βράδυ ενώ είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στην πλατεία Αγίου Βασιλείου δεν υπήρξε ούτε ένα βεγγαλικό που να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς δεν έχουμε κάθε ημέρα εκλογές για να θυμάται ο Τζιούμης να ρίξει βεγγαλικά. Ο Τζιούμης δεν έλεγε θα γιορτάσουμε στην πλατεία Μπασιάκου στην έτοιμη πλατεία…. Πάλι ψέμματα για ακόμη μια φορά αλλά ξέχασα είστε η δημοτική αρχή του 55% …. μόλις ξυπνήσετε θα είναι αργά…. Καλό Πάσχα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...