Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μηχανάκια σε πεζόδρομους και πλατείες στην Τρίπολη | Τζιούμης: "Να μην χαρίζεται η αστυνομία" - Οικονομόπουλος: "Το πρόβλημα είναι κυρίως στα delivery"

Μηχανάκια σε πεζόδρομους και πλατείες στην Τρίπολη | Τζιούμης: "Να μην χαρίζεται η αστυνομία" - Οικονομόπουλος: "Το πρόβλημα είναι κυρίως στα delivery"

Το ζήτημα της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας δίκυκλων σε πεζοδρόμους και πλατείες συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. 'Ένα θέμα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία της Τρίπολης. Ειδικά, μετά το τροχαίο ατύχημα που έγινε προ ημερών στην πλατεία Άρεως, με αποτέλεσμα έναν σοβαρό τραυματισμό μιας μαθήτριας.

Ο Βαγγέλης Γούργαρης επεσήμανε τον κίνδυνο ατυχήματος στο κέντρο της πόλης, ανάλογο με εκείνο που είχε γίνει στην πλατεία Άρεως.

Ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης είπε ότι έχουν γίνει επανειλημμένες οχλήσεις στην αστυνομία για ελέγχους στο κέντρο της πόλης, ενώ και οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα δίκυκλα δεν είναι για πλατείες και πεζόδρομους. «Να μην χαρίζεται η αστυνομία και να επιβάλλει πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος» είπε.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Οικονομόπουλος είπε ότι ε αφορμή το ατύχημα στην πλατεία Άρεως έχουν κοπεί παραβάσεις και από τη δημοτική αστυνομία και από την ελληνική αστυνομία. Ειδικά από τα ντελίβερι, πρέπει να κινούνται από εκεί που επιτρέπεται και όχι από εκεί που τους βολεύει. Αυτοί δημιουργούν κυρίως το πρόβλημα, ειδικά μετά τις 10.00 το βράδυ.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    13:41 Αν δεν κατάλαβες τι γράφω μην ασχολείσαι, δεν είναι όλα για όλους!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    12:17 Εσύ κατάλαβες τι γράφεις;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη, δεν είχατε πάρει μία απόφαση σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να δώσετε άδεια σε κάποια μηχανάκια ντελίβερι για να κυκλοφορούν πάνω στο πεζόδρομο και κρίθηκε παράνομη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση? Γιατί δεν κάνετε καμία αναφορά σε αυτό και τώρα λέτε ότι κακώς κινούνται πάνω σε πεζόδρομους. Η αναφορά του αντιδημάρχου ότι τα ντελίβερι πρέπει να κινούνται από κει που επιτρέπεται κατάλαβε κανείς τι εννοεί?? Δηλαδή που είναι νόμιμο να κινούνται??

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...