Στην Τρίπολη η εκπαίδευση 600 αστυνομικών από όλη την Ελλάδα - Οι ανακοινώσεις Τζιούμη!

Ένα τηλεφώνημα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στη διάρκεια του live της επικοινωνίας του με δημότες.
Ο Υπουργός είπε στον Δήμαρχο ότι μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα έρθουν 600 δόκιμοι αστυνόμοι και θα μείνουν 4 μήνες για εκπαίδευση στο στρατόπεδο της πόλης.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συνοριοφύλακες και δημοτικοί αστυνόμοι για εκπαίδευση. "Είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μας να έρθουν 600 άνθρωποι" είπε ο κ. Τζιούμης.
Σχετικά Άρθρα
- Πάτρα | Η στιγμή που ανήλικοι "Ρομά" 8 -10 ετών εισβάλλουν σε κατάστημα και το ληστεύουν! (vd)
- Μην αγχώνεστε, πάρτε το χρόνο σας ...
- Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας | "Πλούσιο σύνολο δράσεων που ανέδειξαν την παράδοση, την τέχνη και τον πολιτισμό της περιοχής"
- Με ισοπαλία ξεκίνησε στο Κύπελλο ο Αστέρας AKTOR
- Στον ανατολικό παραλιακό Πάρνωνα θα εξορμήσει ο ΣΑΟΟ
1 σχόλιο
-
Σπάρτη και Καλαμάτα έχουν πλέον κανονικά κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων και σε εσένα σου έδωσαν μια σειρά της Αστυνομίας.
Και θριαμβολογείς...