Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπάλληλοι του δήμου σε ρόλο δημοτικής αστυνομίας – Ξεκινούν έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα και τραπεζοκαθίσματα (vd)!

Υπάλληλοι του δήμου σε ρόλο δημοτικής αστυνομίας – Ξεκινούν έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα και τραπεζοκαθίσματα (vd)!

Μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης (και όχι μόνο) στην πόλη έγινε εντονότερο!

Πλέον, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι κάποιες από τις αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας θα τις επιτελέσουν 6 δημοτικοί υπάλληλοι, από την επόμενη Δευτέρα και θα ξεκινήσουν έλεγχοι, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν ελεγχόμενη στάθμευση, έλεγχο τήρησης ορίων των τραπεζοκαθισμάτων και έλεγχο τήρησης του ωραρίου εισόδου των οχημάτων ανεφοδιασμού των καταστημάτων στους πεζόδρομους και στις πλατείες.

Οι χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης θα είναι η οδός Δαρειώτου, η κάτω αγορά και το parking στην Εθνομαρτύρων (δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας).

Ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να προμηθευτούν τις κάρτες στάθμευσης από τα περίπτερα και τους καταστηματάρχες να τηρούν τα όρια για τα τραπεζοκαθίσματα τους και το ωράριο εφοδιασμού των καταστημάτων τους.

Την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν μόνο συστάσεις αλλά μετά θα λειτουργήσουν κανονικά και όποιες αρμοδιότητες δεν μπορούν να εκτελεστούν από το δήμο θα υπάρξει συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.

Τα άτομα που θα επιτελούν χρέη δημοτικής αστυνομίας θα έχουν μόνο ένα καρτελάκι πάνω τους.

Όσον αφορά στην κυκλοφορική μελέτη ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι πριν από 5-6 μέρες κατατέθηκε η πρόταση επικαιροποίησης της για να μπει σε διαβούλευση, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι μόλις ολοκληρωθεί θα λύσει το πρόβλημα της πόλης μας.

Δείτε το βίντεο.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...