Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης | Οι "11" του νέου Διοικητικού Συμβούλιου - Όλα τα ονόματα!
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την δυναμική συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατάφερε στο ξεκίνημα του να κάνει πραγματικότητα τον πρώτο στόχο που έθεσε, έχοντας ως παρακαταθήκη την προηγούμενη τριετία, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να δυναμώσει έμπρακτα τον Σύλλογο.
Αυτό φάνηκε από την προσέλευση των μελών του η οποία ήταν η διπλάσια σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές.
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τα εξής μέλη:
Πιτερός Παναγιώτης
Παρασκευόπουλος Δημήτρης
Σουλελές Κωνσταντίνος
Δρακόπουλος Νίκος
Λυμπερόπουλος Χρήστος
Σταματόπουλος Γιώργος
Μπιράτσης Παύλος
Μπιλιώνης Δημήτρης
Γαβρήλου - Κωνσταντοπούλου Άννα
Μπακογιάννης Γιάννης
Σχοινά - Κενέ Γεωργία
Αναπληρωματικό μέλος: Τσιακανίκος Βασίλης
Εκ του νέου Δ.Σ.






Σχετικά Άρθρα
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)
- Αντιδήμαρχος Κοττής: "25 χρόνια μετά την κατασκευή του, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα λειτουργήσει για πρώτη φορά οργανωμένα"
1 σχόλιο
-
Μπράβο Γιώργο συγχαρητήρια!






