Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το απόγευμα συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Το απόγευμα συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Σήμερα, Τετάρτη και ώρα 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο - καφετέρια», με την επωνυμία «Ρουμελιώτης Κ. – Δεδελούδης Χ. Ο.Ε. - Froyo», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 6 στην Τρίπολη.

2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια – αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο», με την επωνυμία «Ρουμελιώτη Βασιλική του Δημητρίου – Carpe Diem», που βρίσκεται επί της οδού Νικηταρά στην Τρίπολη.  

3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «σνακ μπαρ», με την επωνυμία «Αναστασιάδης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου – Λυχνάρι», που βρίσκεται επί της πλατείας Βαλτετσίου 19 στην Τρίπολη.

4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «εστιατόριο», με την επωνυμία «Μπιστόλας Ιωάννης του Δημητρίου – Το Σεντουκάκι», που βρίσκεται επί της οδού Δολιανών 1 στην Τρίπολη.

5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ», με την επωνυμία «Lisitsyna Marina του Leonid – Το Στέκι της Μαρίνας», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πανός στην Τρίπολη.

6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια –ζαχαροπλαστείο χωρίς παρασκευαστήριο», με την επωνυμία «Αγγελική–Ελένη Διακουμάκου και Σια Ο.Ε. – Chillbox», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαρειώτου 14 και Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη.

7. Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...