Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μαντινειακή Συμπολιτεία»: Οι δύο πρώτες υποψηφιότητες και η αντίδραση για τα σενάρια περί Τσιαμούλου! (vd)

«Μαντινειακή Συμπολιτεία»: Οι δύο πρώτες υποψηφιότητες και η αντίδραση για τα σενάρια περί Τσιαμούλου! (vd)

Σε γενική συνέλευση θα προχωρήσει η δημοτική παράταξη "Μαντινειακή συμπολιτεία" την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα στο παλιό δημαρχείο.

Σκοπός της συνέλευσης είναι να γίνει ο απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης της παράταξης, διαβούλευση και έγκριση των αρχών με τις οποίες θα πορευτούν μέχρι τις εκλογές, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αλλάξει το όνομα της παράταξης και θα γίνει η έναρξη υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Μαΐου.

Στις 5 Φλεβάρη θα γίνει επαναληπτική συνέλευση για έγκριση του καλύτερου προσώπου με το οποίο η παράταξη θα κατέβει στις εκλογές, δήλωσε ο Τάσος Παπαζαχαρίας, σε σημερινή του συνέντευξη τύπου.

Οι επίσημες υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα είναι η Αντωνία Γιανούλη και ο Γιώργος Θεοχάρης και στη συνέλευση θα δουν για τυχόν ακόμα υποψηφιότητες.

Όσον αφορά στις φημολογίες που θέλουν το όνομα του Νίκου Τσιαμούλου να "εμπλέκεται" με αυτή την παράταξη ο Τάσος Παπαζαχαρίας δήλωσε πως "η παράταξη δεν έχει υπόψη του τίποτα περί αυτού του θέματος και ό,τι αποφασίσουμε θα το αποφασίσουμε συλλογικά".

Τέλος δήλωσε πως επιθυμούν το πρόσωπο που θα "βάλει" για υποψήφιος δήμαρχος να είναι ένα νέο πρόσωπο και σε ηλικία και σε συμμετοχή, άφθαρτο και τίμιο που να μην έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα. «Δεν πηγαίνουμε πίσω από μια προσωπικότητα που ισχυρίζεται ότι είναι παντογνώστης και θα λύσει τα πάντα στο δήμο μας, είμαστε υπέρ της συλλογικής δράσης» είπε.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...