Το "ευχαριστώ" του Υπαρχηγού ΕΛΑΣ σε Τζιούμη: "Ό,τι του ζητήθηκε για τη σχολή, υλοποιήθηκε στο ακέραιο κι οφείλω να του το πιστώσω" (vd)

Με τα θερμότερα λόγια για τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη μίλησε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Πασχάλης Συριτούδης, κατά τον Αγιασμό της νέας Σχολής της ΕΛΑΣ στην πόλη της Τρίπολης.
Ο Υπαρχηγός αναγνώρισε ότι ο κ. Τζιούμης για τον οποίο είπε πως "ό,τι του ζητήθηκε, υλοποιήθηκε στο ακέραιο και αυτό οφείλω να του το πιστώσω".
Επίσης, ευχαρίστησε τόσο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όσο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σχετικά Άρθρα
- Δημήτρης Πτωχός: «Έργο ουσίας για την ασφάλεια των πολιτών η κατασκευή του νέου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Άστρος»
- Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ροζή
- Στη Βουλή η τροπολογία για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους – Τι προβλέπει
- Ρυθμίσεις στάθμευσης σε δύο σημεία της Τρίπολης αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο
- «Μάνα, το πήρα» | Πτυχιούχος ο Γορτύνιος Εμμανουήλ Καραλής!
2 σχόλια
-
Δε μας είπε τι ακριβώς του ζητήθηκε και υλοποιήθηκε στο ακέραιο??
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ