Ζημιές στον πασχαλινό στολισμό - Θερμή παράκληση από τον δήμο Τρίπολης (εικόνες)

Ανακοίνωση - Παράκληση
Με λύπη διαπιστώνουμε πως, για άλλη μια φορά, προκλήθηκαν φθορές στον πασχαλινό στολισμό της πόλης μας. Οι εικόνες από τα κατεστραμμένα λουλούδια και τις ζημιές προκαλούν απογοήτευση. Όλοι μαζί, ας δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό και ας προστατεύσουμε ό,τι δημιουργείται με αγάπη, μεράκι και φροντίδα για να ομορφύνει τις μέρες του Πάσχα για μικρούς και μεγάλους. Είναι κρίμα να καταστρέφεται κάτι που φτιάχτηκε για τους ίδιους τους δημότες με στόχο να μας χαρίσει χαμόγελα.
Ελπίζουμε τέτοια περιστατικά να μην επαναληφθούν και να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε με χαρά, σεβασμό και ταπεινοφροσύνη την πασχαλινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.
Θερμή παράκληση και προς τους γονείς ή ενήλικες που συνοδεύουν παιδιά, να έχουν ένα διακριτικό βλέμμα, ώστε τα μικρά να χαρούν το σκηνικό χωρίς να προκαλούν ζημιές.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!
Ελένη Καρούντζου
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού
Tags:
Πάσχα στην Τρίπολη,Σχετικά Άρθρα
- Δύο συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Οι τερματοφύλακες της ομάδας παρέα με τους μικρούς φίλους του ASTERAS AKTOR! (vd)
- Διάρρηξη στη Μονή Κλειβωκάς – Άρπαξαν τα τάματα της Παναγίας!
- Κοτύλιο Μεγαλόπολης | Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης στα "Στενά" του Αγίου Αθανασίου
- Πρόταση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Τυρού»
3 σχόλια
-
Να μαζέψουν οι γονείς (που πίνουν τον καφέ τους) τα παιδιά τους που παίζουν μπάλα (λες και η πλατεία είναι γήπεδο)..........κι όχι μόνο!!!
-
Ρε τα μ@υν@π@να ρε π@@@τη μου που δεν έχουν δουλειά να κάνουν. Χάθηκε να πέσει ένα στα χέρια μου; ΜΟΝΟ ΕΝΑ
-
Δεν κάνουν για τίποτε δήμαρχε μην ασχολείσαι