Η Χορωδία Τρίπολης στη Βόρεια Ελλάδα!

Μετά την διθυραμβική επιτυχία του 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ και με την έλευση του Θείου Δράματος και των εορτών του Πάσχα, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αφήνει για λίγο τα Αρκαδικά σύνορα και ταξιδεύει στη φιλόξενη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην Ουρανούπολη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα να τραγουδήσει εκεί, σε μέρη γνώριμα σε όλους μας και από τον Τριπολίτη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Θεόκλητο.
Οι Μικτές Χορωδιες του Δήμου Βόλβης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού "ο Κλειγένης" θα τραγουδήσουν με τα δύο ενήλικα τμήματα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το Γυναικείο - Νεανικό " La vita" και το Μικτό τμήμα στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ τους.
Η Χορωδιακή αποστολή θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και θα ξεναγηθεί στη γύρω περιοχή με περισσό δέος απολαμβάνοντας την τοπική φιλοξενία. Πλούσια σε νέες χορωδιακές εμπειρίες και ακούσματα θα επιστρέψει στη βάση της συνεχίζοντας τη Χορωδιακή της προετοιμασία για τους επόμενους στόχους της, ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά τους συμπολίτες της για τη συμβολή τους στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ!
ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Tags:
Χορωδία Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κυνουρία
- 2025 | Μνημόσυνο για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Χαμός για τους χορηγούς εκδήλωσης του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα | "Θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής" - "Αν μιλάτε για μαύρο χρήμα, να πάτε στη Δικαιοσύνη"
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
- Ένταση για τα έργα στο λιμάνι Λεωνιδίου | «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση» λένε στην Περιφέρεια – «Το έργο πάει στα βράχια» φωνάζει η αντιπολίτευση!
1 σχόλιο
-
Πότε στην ευχή θα πάτε δεν μπορούσατε να γράψετε; Μάλλον όμως θα ήσασταν απορροφημένοι με το να ευλογάτε τα γένια σας χρησιμοποιώντας κοσμητικά επίθετα τύπου "διθυραμβική" επιτυχία, "περισσό" δέος κι άλλα τέτοια μελιστάλαχτα, στα γνωστά σας ψωνισμένα δελτία τύπου. Αποφασίστε πάντως αν τελικά η επιτυχία του φεστιβάλ ήταν διθυραμβική ή μεγάλη. Και τα δύο μαζί δεν μπορεί να είναι. Καταλήξτε κάπου