Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Κάποιοι θα βρουν τον μπελά τους για την Πετρινού – Η υπόθεση έχει φτάσει στον Ρακιντζή»!

«Κάποιοι θα βρουν τον μπελά τους για την Πετρινού – Η υπόθεση έχει φτάσει στον Ρακιντζή»!

Ο καταστηματάρχης Χρήστος Πολίτης πήγε στη δημοτική κοινότητα Τρίπολης και προχώρησε σε καταγγελίες για την κατάστησε που επικρατεί στην Πλατεία Πετρινού.

Ο ίδιος διατηρεί μαγαζί με ρούχα στην πλατεία και μεταξύ άλλων είπε: «Έχω 20 χρόνια μαγαζί στην Τρίπολη, τα 17 είναι στην πλατεία Πετρινού. Τα τελευταία 2-3 χρόνια τα έχουμε δει όλα».

Έδειξε φωτογραφίες λέγοντας ότι η διπλανή καφετέρια του έχει κλείσει την είσοδο του καταστήματος και επισήμανε στη συνέχεια ότι «έχει ψηφιστεί παράνομη κανονιστική, το έχω πάει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή και όποιος συνεχίσει να ψηφίζει, θα βρει τον μπελά του και θα μπει μέσα.

Στις 28-11-13 προχώρησα σε καταγγελία επίσημη στο δήμο Τρίπολης, στην πολεοδομία.  Στις 9 Δεκεμβρίου βρήκα τον αντιδήμαρχο κ.  Μπούρα και μετά πήγα στον κ. Κοκοσιούλη που μου είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και ότι δεν έχει λάβει καμία καταγγελία.

Του απαντάω ότι πάω στον κ. Ρακιντζή.

Μετά από λίγο στις 24 Δεκεμβρίου 2013 έρχεται απάντηση σε μένα και στο διπλανό κατάστημα ότι του έχουν δώσει άδεια για τραπεζοκαθίσματα και όχι διαχωριστικά.

Πόσο έχει σήμερα η ημερομηνία; Έχετε δει να αλλάξει τίποτα; Είδατε ανάκληση άδειας; Έχει ή δεν έχει άδεια το συγκεκριμένο κατάστημα; Πω λειτουργεί; Πάμε στις υπηρεσίες και δεν κάνουν τίποτα. Είμαστε δέκα κατάστημα μη υγειονομικού ενδιαφέροντος από τη μία πλευρά. Τι πρέπει να κάνουμε; Εμείς δεν έχουμε ρίξει χρήματα;».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...