Μαζί με Σπανάκη στα έργα του 1ου Γυμνασίου - 1ου Λυκείου | Τζιούμης: «Στόχος μας τα παιδιά του δήμου να φοιτούν σε ασφαλή και σύγχρονα σχολεία»

Τις εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των κτιριακών υποδομών του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου επισκέφθηκε την Τρίτη 22/7/2025 ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης, μαζί με τον δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τρίπολη, ο κ. Σπανάκης διαπίστωσε από κοντά την πορεία των εργασιών στο σχολικό συγκρότημα για ένα έργο το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» και εκτελείται από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «βρισκόμαστε σε ένα από τα 401 σχολεία που θα βελτιωθούν και τον Σεπτεμβρίο θα είναι έτοιμα για τα παιδιά μας. Τα συναρμόδια Υπουργεία και η ΚΤΥΠ ΑΕ έχουν προχωρήσει στην πρώτη φάση και θα ακολουθήσει επόμενη φάση σε άλλες σχολικές μονάδες. Χαίρομαι δήμαρχε που βρίσκομαι εδώ μαζί σου σε αυτό το υπό εξέλιξη έργο».
Από την πλευρά του, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Η αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Τρίπολης. Χαιρετίζουμε την ένταξη του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου στο πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου” και ευχαριστούμε το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΤΥΠ για την αποτελεσματική συνεργασία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες ώστε όλα τα παιδιά του δήμου μας να φοιτούν σε ασφαλή και σύγχρονα σχολεία.»
Tags:
Κώστας Τζιούμης, Βασίλης Σπανάκης, 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης, 1ο Λύκειο Τρίπολης, ΚΤΥΠ, Πρόγραμμα Ανακαίνισης Σχολικών Κτιρίων «Μαριέττα Γιαννάκου»,Σχετικά Άρθρα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη (24/7/2025) στον δήμο Τρίπολης
- Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη στον προαύλειο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης
- Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης μας και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού»
- Εθνική Πόλο γυναικών | Στην κορυφή του κόσμου!
- 25 χρόνια από τότε που έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά ο Ασεάτης Αντιπύραρχος, Ηλίας Γκάτσος