Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η συνεργασία Παυλή και Τζιούμη – Προχωρά μόνος του ο Τσιαμούλος

Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η συνεργασία Παυλή και Τζιούμη – Προχωρά μόνος του ο Τσιαμούλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα της Τρίπολης με αλλεπάλληλες συναντήσεις και διεργασίες, προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος για να μην υπάρξει πολυδιάσπαση δυνάμεων στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Το πρόσφατο ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αφού αποκάλυψε –για πρώτη φορά- ότι εξελίσσεται μία κίνηση (με πρωτοβουλία και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου) για να ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Ποια είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα;

Πρώτον, φαίνεται ότι έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις πλευρές Παυλή και Τζιούμη. Οι επιστολές που έχουν ανταλλάξει δημοσίως αλλά και κάποιες κινήσεις που έχουν γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν ότι υπάρχει πεδίο σύγκλισης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συνεργασία αυτή είναι μία εύκολη υπόθεση. Έχουν γίνει κάποια μικρά βήματα συνεννόησης, αλλά μέχρι να υπάρξει συμφωνία για συνεργασία, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Όσο για το «αγκάθι» που έχει να κάνει με το πρόσωπο θα ηγηθεί αυτού του ψηφοδελτίου, είναι δεδομένο ότι αν υπάρξει διάθεση για συνεργασία, λύσεις μπορούν να βρεθούν. Για παράδειγμά μέσα από μία μέτρηση, αυτό το θέμα θα μπορούσε κάλλιστα να λυθεί.

Σίγουρα όμως το «κλειδί» είναι σε αυτό που έγραψε ο Τζιούμης, ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με προαπαιτούμενα. Κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει από το «μηδέν». Αλλιώς, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Αμφότεροι πάντως έχουν αντιληφθεί ότι η πολυδιάσπαση προφανώς εξυπηρετεί την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Τρίπολης

Το δεύτερο δεδομένο αφορά τον Νίκο Τσιαμούλο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει την απόφαση να μην μπει σε μία τέτοια διαδικασία και προχωρήσει με δικό του συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές. Έχει κάνει μία σοβαρή προεργασία, το προηγούμενο διάστημα, ισχυρίζεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του και ότι θα κατέβει αυτόνομος στις εκλογές.

Αυτά ισχύουν μέχρι σήμερα. Από μέρα σε μέρα όμως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το προεκλογικό μέτωπο στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...