Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για Πετρινού και πεζοδρόμους: «Ο Δήμαρχος δεν θα εφαρμόσει τίποτα διότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα καταστημάτων»! (vd)

Παυλής για Πετρινού και πεζοδρόμους: «Ο Δήμαρχος δεν θα εφαρμόσει τίποτα διότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα καταστημάτων»! (vd)

Στις εξελίξεις για την κανονιστική της Πλατείας Πετρινού και των πεζοδρόμων του κέντρου της Τρίπολης αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

Αρχικά, είπε ότι «είναι η πολλοστή φορά που καμία σχεδόν απόφαση δεν εφαρμόζεται». Θύμισε ότι η παράταξή του δεν είχε ψηφίσει την κανονιστική της Πετρινού, διότι θεωρεί ότι δεν είναι σύννομη, λέγοντας ότι προβλέπει κατάληψη των χαρακτηρισμένων πεζοδρόμων.

Στη συνέχεια, είπε ότι «τότε ο κ. Δήμαρχος και η διοίκηση το ψήφισε για κάποιους λόγους. Είχαμε πει ότι θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Η τελευταία απόφαση απλά επιβεβαιώνει ότι πρέπει να εφαρμοστούν επιτέλους αυτά που αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο».

«Ο κύριος Δήμαρχος και οι ελεγκτικές αρχές δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμόσουν τίποτα διότι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα καταστημάτων και δεν υπολογίζουν τους πολίτες» είπε.

Ακολούθως είπε ότι η κανονιστική που έχει ψηφιστεί όχι μόνο δεν εφαρμόζεται αλλά επιπλέον κρατά ομήρους τους καταστηματαρχών. Είπε ότι χρειάζεται νέα κανονιστική και είπε ότι ο λαός εκλέξει την παράταξη του τον πρώτο μήνα θα έχουν λυθεί αυτά τα ζητήματα.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Για το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη, είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το πάρτι της σπατάλης για ταξίδια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα για τον τόπο μας, ενώ είπε ότι «επειδή ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμία τύχη στις εκλογές, τρέχουν να πάνε ταξιδάκια αναψυχής».

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αντίθετος με την έκθεση του κ. Φλώρου αλλά διαφωνεί κάθετα με το κόστος του ταξιδιού της δημοτικής αποστολής.

Ενώ μετά τόνισε ότι αυτά τα χρήματα έπρεπε να δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο για να αγοραστούν τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...