«Άρωμα γυναίκας» στο Δήμο για το ΣΥΡΙΖΑ – Συγκινημένη η Αντωνία Γιαννούλη μίλησε για «μία άλλη Τρίπολη» (vd)

Η δημοτική παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» (που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) ανακήρυξη –όπως αναμενόταν- την Παρασκευή το βράδυ την γνωστή ηθοποιό Αντωνία Γιαννούλη ως επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Τρίπολης!
Η γενική συνέλευση της παράταξης έγινε στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης και αφού είχε αποσυρθεί η άλλη υποψηφιότητα (του Γιώργου Θεοχάρη) προχώρησαν στην ανακήρυξη της Γιαννούλη σε επικεφαλής της «Μαντινειακής Συμπολιτείας».
Αρχικά, ο Τάσος Παπαζαχαρίας μίλησε για τη διαδρομή που είχε η παράταξη μέχρι να φτάσει στην επιλογή νέου αρχηγού, ενώ στη συνέχεια διάβασε το βιογραφικό της Αντωνίας Γιαννούλη.
Μετά, ο λόγος δόθηκε στην υποψήφια Δήμαρχο η οποία εμφανώς συγκινημένη, εξέφρασε τις πρώτες σκέψεις της για τις δημοτικές εκλογές λέγοντας ότι πιστεύει σε έναν δήμο που να υποστηρίζει και να υπηρετεί το δημότη του και τόνισε ότι «ο επικεφαλής δεν είναι παρά η αιχμή του δόρατος, είμαστε παράταξη».
Ακολούθως, είπε ότι η περιοχή μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλοί δημότες που έχουν ανάγκη τη βοήθεια του δήμου.
Είπε όχι στη δημαρχοκρατία και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων και κάλεσε τη νεολαία να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.
Κλείνοντας μίλησε για «μία πόλη που δεν θα είναι ιδιοκτησία κανενός και θα ανήκει σε όλους εμάς. Θέλουμε μια άλλη Τρίπολη και θα τη διεκδικήσουμε».